Lauantaina epätavallisen paljon pahoja onnettomuuksia

Poliisin mukaan kuolleita on viisi.

Lauantaina raportoitiin epätavallisen runsaasti vakavia liikenneonnettomuuksia ja hukkumisturmia.

Ilomantsissa Pohjois-Karjalassa nuori mies sai surmansa ulosajossa perjantain ja lauantain välisenä yönä, kertoo poliisi.

Poliisin mukaan henkilöauto suistui tieltä, osui kiveen ja pyöri katon kautta ympäri. Autoa kuljettanut 23-vuotias mies todettiin kuolleeksi onnettomuuspaikalla. Mies oli kotoisin Joensuusta. Ajokissa ei ollut muita matkustajia.

Sonkajärven Sukevalla Pohjois-Savossa yksi ihminen sai surmansa kuorma-auton ja henkilöauton välisessä kolarissa, kertoo poliisi. Liikenne oli Viitostiellä jonkin aikaa kokonaan pysähdyksissä onnettomuuden vuoksi.

Heinolassa Päijät-Hämeessä mies törmäsi henkilöautolla kallioon ja loukkaantui vakavasti lauantain vastaisena yönä. Onnettomuus tapahtui hieman aamukolmen jälkeen Nelostiellä lähellä Lusin liittymää.

Autossa ei ollut muita kuin kuljettaja. Pelastuslaitoksen mukaan kuljettaja oli ilmeisesti ajanut erittäin kovalla nopeudella.

Kaksi hukkunutta, vainaja metsässä

Poliisi tiedotti lauantaina miehestä, joka löydettiin kuolleena Ilomantsinjoesta torstaina. Poliisi uskoo miehen kuolleen torstain ja edellisen viikon tiistain välisenä aikana. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Kokemäellä Satakunnassa nainen löydettiin kuolleena Kokemäenjoesta. Hätäkeskus oli saanut perjantaina ilmoituksen, että nainen oli mennyt vaatteet päällä jokeen Kokemäen Tulkkilassa. Pelastuslaitos löysi naisen myöhemmin kuolleena. Poliisin mukaan tapaukseen ei liity rikosta.

Nokialla Pirkanmaalla löytyi kuollut mies metsästä lauantaina aamupäivällä. Vainaja on paikkakuntalainen yli 40-vuotias mies. Ensitietojen perusteella näytti poliisin mukaan siltä, että miehen kuolemaan saattaisi liittyä rikos. Tutkinnan perusteella rikoksen mahdollisuus kuitenkin pystyttiin sulkemaan pois.

Uusimmat

Kotimaa

Halla-aho toivoo Hakkaraisen ottaneen opikseen saatuaan puolueen sisäisen läksytyksen pahoinpitelystä ja ahdistelusta

Kimi-ketun karkumatka sai onnellisen päätöksen ja nyt sitä odottaa uusi koti – "Se saa elää onnellisen elämän"

PAMin puheenjohtaja vierailee Jyväskylässä – puhuu yritysten ja yhteiskunnan koulutusvastuun puolesta

Vettä tulvii asuintalojen kellareihin Helsingin Kalliossa – laaja vesivahinko haittaa myös liikennettä

Pesiä on jo tuhottu laittomasti, mutta merimetson asettuminen sisämaan suurille järville on vain ajan kysymys

Illalla kannattaa tähyillä taivaalle – lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tarjoutuu oiva mahdollisuus revontulibongaukselle myös Keski-Suomessa

Eurojackpotissa ei napsahtanut perjantaina yhtään täysosumaa – ensi viikolla jaossa 19 miljoonan euron potti

Lakko-oikeus jakaa jyrkästi oikeiston ja vasemmiston – "Poliittiset lakot ovat paljon parempi keino osoittaa mieltä kuin vaikkapa mellakointi"

Jussi Halla-Ahon pyörä rikottiin keskellä päivää – Halla-Aho pyytää silminnäkijähavaintoja Twitterissä

Keskisuomalainen: TUL hakee valtiolta avustuksia haamuseuroilla

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.