Laukaalainen lottomiljonääri kertoo Veikkaukselle suunnitelmistaan – "Koko sunnuntai meni epäuskoisessa tilassa"

Tuore lottovoittaja aikoo matkustella, maksaa lainat pois ja auttaa muita.

Lauantain lottoarvonnan voittoporukassa mukana ollut laukaalaismies kertoo miljoonavoiton selvinneen hänelle vasta sunnuntaiaamuna.

– Sain Veikkaukselta sähköpostin siitä, että olen voittanut. Yleensä voitot ovat kuitenkin olleet vain muutaman euron luokkaa, joten tämä oli todellinen yllätys. Aiemmin olen vain vitsaillut voitosta, mutta nyt se kävi toteen! Koko sunnuntai meni epäuskoisessa tilassa, enkä saanut nukuttua seuraavana yönä, mies kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Laukaalaismies oli mukana yhteensä 6,5 miljoonaa voittaneessa viiden hengen nettiporukassa, joista kukin oli ostanut netistä kolmen euron osuuden Veikkauksen valmisporukkapelistä. Kunkin pelaajan osuus potista oli noin 1,3 miljoonaa euroa.

Mies laittoi miljoonapotin tuoneen pelin sisään perjantai-iltana.

– Olen vitsaillut, että jos voitto tulisi, en menisi maanantaina töihin. Mutta kyllä minä kuitenkin menin. Siellä on kuitenkin muun muassa sosiaaliset verkostot. Jos haluaisi tulla mökkihöperöksi, niin voisihan sitä kotiinkin jäädä.

Tuore lottomiljonääri pohtii, ettei tavallinen ihminen tarvitse näin suurta summaa rahaa, mutta myöntää, että rahasumma helpottaa "joitain elämänalueita".

– Peruselämäni on kunnossa, mutta tuohan voitto vapautta tehdä asioita kuten matkustella. Lisäksi voin maksaa lainat pois. Toivottavasti voin auttaa voitolla myös muita, laukaalaismies toteaa.

Voittoporukassa olivat mukana myös nainen pieneltä paikkakunnalta Varsinais-Suomesta, nuori nainen Helsingistä, mies Helsingistä sekä nainen Kouvolasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Laukaalainen mukana lottoporukassa, joka pelasi täysosuman – tilille kilahtaa 1,3 miljoonaa euron voittopotti