Laukaan surmatyö: Työtoverin epäillään surmanneen kolme

Laukaan sunnuntaisen surmatyön uhrit olivat Pizzeria Ravintola Midian omistaneen pariskunnan 50-vuotias mies ja 42-vuotias nainen sekä 46-vuotias yrityksessä työskennellyt nainen.

Tekijäksi epäilty, 36-vuotias Jyväskylässä asuva mies työskenteli myös kyseisessä pizzeriassa.

Sivullinen henkilö oli kiinnittänyt huomionsa pizzerian ulkopuolella sekavasti käyttäytyneeseen mieheen ja ilmoitti asiasta hätäkeskukseen kello 13.20. Poliisi otti teosta epäillyt tapahtumapaikan lähistöltä sunnuntaina. Kiinniotto sujui ilman vastarintaa.

Poliisin mukaan henkirikokset tehtiin pizzerian sisätiloissa lyömäasetta käyttäen. Tapahtumasta ei ollut vaaraa ulkopuolisille henkilöille.

Pizzerian omistajapariskunnan lapsista kaksi on alaikäisiä. Kolmannella uhrilla ei poliisin tietojen mukaan ole lapsia. Omaisille on järjestetty kriisiapua eilen tapahtuman jälkeen.

Kaikki osalliset ovat ulkomaalaistaustaisia, saman maan kansalaisia. Kaikki ovat asuneet pitkään Suomessa, poliisi kertoo.

Poliisi pyytää kaikkia Pizzeria Ravintola Midiassa sunnuntaina 1. maaliskuuta asioineita ottamaan yhteyttä asian tutkijoihin numeroon 050-456 0471.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .