Laukaassa jaetaan ilmaisia päivälippuja bussiin – linja 41 liittyy osaksi paikallisliikennettä

Laukaa–Jyväskylä -yhteysväliä liikennöivä linja 41 on maanantaina käynnistyvässä kesäliikenteessä virallisesti yksi paikallisliikenteen Linkki-linjoista. Linjan kaikki vuorot ajetaan jatkossa vihreillä Linkki-linja-autoilla.

Linkin mobiililippu kelpaa maksuvälineenä myös linjalla 41 maanantaista alkaen. Tätä ennen mobiililipulla ei ole voinut linjalla matkustaa, koska lipputuotteen käyttö on rajattu pelkästään kilpailutetun Linkki-paikallisliikenteen linjoihin. Linkki-paikallisliikenteen Waltti-liput, -ikärajat ja -etuudet ovat linjalla 41 olleet hyödynnettävissä jo pari vuotta.

Waltti-palvelupisteenä toimivalla Laukaan R-kioskilla osoitteessa Laukaantie 22–24 jaetaan maanantaina kello 12 alkaen sata ilmaista päivälippua. Ilmaislippuja jaetaan Waltti-matkakortin lataajille tai uutta Waltti-korttia hankkiville asiakkaille niin pitkään, kuin lippuja riittää.

Linjan 41 aikataulut ja reitit löytyvät entiseen tapaan Linkin kesäaikatauluvihkosta, joka jaettiin Laukaan, Jyväskylän ja Muuramen talouksiin 21.5. alkaneella viikolla. Aikataulut voi tarkista myös Linkin sähköiseltä reittioppaalta.

Linjan 41 liikenne kilpailutettiin jälkijunassa muuhun paikallisliikenteeseen nähden, koska liikennöinnistä oli voimassa kesään asti jatkuneita sopimuksia.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .