Moottoripyöräilijä törmäsi autoihin ruuhkaisella Nelostiellä – kuoli vammoihinsa sairaalassa

Laukaan Vehniällä sunnuntaina sattuneessa onnettomuudessa loukkaantunut moottoripyöräilijä on kuollut. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Halme kertoo, että onnettomuuden uhri kuoli tiistaina Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, jonne hänet vietiin helikopterilla hoitoon heti onnettomuuden jälkeen.

Onnettomuus tapahtui Nelostiellä Vehniän kohdalla lauantaina iltapäivällä, kun 1950-luvulla syntynyt mies menetti moottoripyöränsä hallinnan ja törmäsi kaatuessaan autoihin.

Halme kertoo, että tapahtumien kulku on hahmottunut tutkinnassa, mutta kuulustelut ovat vielä osin tekemättä.

– Lähdemme kuitenkin siitä, että moottoripyöräilijä on äkkinäisessä jarrutustilanteessa ajautunut liian lähelle muuta liikennettä, menettänyt ajoneuvon hallinnan ja joutunut toisen auton töytäisemäksi. Siinä hän on sitten vakavasti loukkaantunut, Halme kertoo.

Moottoripyöräilijä ajoi Nelostietä pohjoiseen, ja liikenne oli jonoutunut Vehniän kohdalla. Halmeen mukaan jono ei ollut kuitenkaan pysähtynyt, mutta sen vauhti oli hidastunut.

– Autoja on ajanut samaan ja vastakkaiseen suuntaan, ja niitä on ollut paljon lähekkäin. Nyt yritämme selvittää, mikä autoista on tarkalleen osunut ja onko niitä ollut useampia.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .