Legendaarisen Hotelli Keurusselän toiminta loppuu juhannukseen

Hotelli Keurusselkä sulkee ovensa juhannuksen jälkeisellä viikolla. Yrittäjä Satu Jokihalme vahvistaa, että toiminnan päättämisessä pidetään kiinni alkuperäisestä päivämäärästä eli 30. kesäkuuta.

 

– Aikataulusta on ollut virheellisiä tietoja, mutta alkuperäinen on siis 30. kesäkuuta. Kiinteistön omistajan eli Työeläkeyhtiö Elon kanssa ei löydetty lopulta ratkaisua, jossa toimintaa olisi voitu jatkaa elokuun loppuun. Nyt en vielä osaa sanoa tarkasti, minä päivänä ensi viikolla ovet jäävät kiinni. Tavoittelemme parasta aikaa varauksia tehneitä ja pyrimme auttamaan heitä löytämään sopivia vaihtoehtoja tilalle, kertoo Jokihalme.

 

Keurusselän ongelma oli liian hiljaiseksi jäänyt toiminta arkipäivisin. Vaikka viikonloput vetivät hyvin, se ei riittänyt kannattavaan tulokseen. Tanssiravintola oli merkittävä keikkapaikka myös yhtyeille. Hotellin palveluksessa oli 20 työntekijää ja kymmenkunta extraajaa ruuhkiin.

Työeläkeyhtiö Elo irtisanoi Loma-Keuruu Oy:n vuokrasopimuksen vuoden vaihteen aikoihin. Syyksi ilmoitettiin rakennusten hoito- ja korjauskustannusten kasvaminen niin mittaviksi, että kiinteistöjen ylläpito on raskaasti tappiollista.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .