Liekit löivät sairaalan parkkitalossa – "Koko kerros täynnä savua"

Liekit löivät moottoritilasta kuumasti, kun palokunta saapui sammuttamaan Keski-Suomen keskussairaalan pysäköintitalossa riehunutta autopaloa maanantaiaamuna.

– Kolmas kerros oli täynnä savua, palomestari Pentti Karppinen kertoo.

Pysäköintihallissa paloi Volkswagen Golf -merkkinen henkilöauto.

Karppinen kertoo, että esimerkillisesti toiminut nuorehko mies oli jo aloittanut alkusammutuksen palokunnan saapuessa paikalle. Mies oli tyhjentänyt kuusi jauhesammutinta auton päälle, mutta liekit löivät yhä valtoimenaan moottoritilasta.

Mies ei päässyt aivan palopesäkkeeseen, sillä auto oli pysäköity keula edellä pysäköintitalon seinään päin. Näin erittäin kuumasti palava moottoritila oli seinän ja aivan palavan auton viereen pysäköityjen autojen puristuksessa. Mies joutui käyttämään jauhesammutinta farmariauton takaa katon yli.

Palokunta sammutti autopalon ripeästi ja alkoi tuulettaa savua pois pysäköintitalosta. Alkusammutuksen aloittanut mies poistui paikalta pian palokunnan saavuttua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskussairaalan tulipalo sammutettu – Nuori mies toimi ripeästi

Uusimmat

Kotimaa

Suomalainen vehnänviljelijä sai huomiota Ursula von der Leyenin puheessa – Nämä kolme kysymystä suomalaismepit kysyivät komission puheenjohtajaehdokkaalta

Subjektiivisen päivähoito-oikeuden palautus etenee – lakiluonnos lähti lausunnoille

Moni luulee olevansa porvari, mutta on professorin mukaan väärässä – kevään vaalit osoittivat vanhojen yleispuolueiden ongelmat

Katso kuvat: Jäähalliin tunkeuduttiin viikonlopun aikana Kajaanissa – kaapeista vietiin alkoholia, jäälle rikottiin pulloja ja jääkoneella ajettiin pitkin kaukaloa

Venäläislehti kysyi Haavistolta tämän homoseksuaalisuuden vaikutuksista Venäjä-diplomatiaan – "Se voi haitata toista osapuolta"

Irak kertoo lähettäneensä suomalaisia Isis-lapsia pois maasta – Suomen ulkoministeriöllä ei ole tietoa asiasta

Syyttäjä: Mielentilatutkimuksen mukaan Arabianrannan murhasta syytetty oli syyntakeeton

Pete Parkkosen kaulaan ripustettiin Pihtipudas-koru – laulaja aikoo pitää kotikuntansa nimikkokorua esillä keikoilla ja juhlissa

Komission johtoon tähyävä Ursula von der Leyen lupaa taistella ilmaston puolesta – "Eurooppa on kuin pitkä avioliitto, rakkaus ei ole samanlaista kuin aluksi, mutta syvenee"

Risentan kookosjauhoeriä vedetään markkinoilta mahdollisten metallilastujen vuoksi

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.