Lapset pääsevät lumilautailemaan kauppakeskukseen

Lumilautaliitto yrittää juurruttaa lajia tänä viikonloppuna Jyväskylään. Liitto järjestää Lasten Snoukkamaa -kiertueen tapahtuman Kauppakeskus Forumissa klo 12-17.

Lasten Snoukkamaa -kiertue tarjoaa 2-7-vuotialle lapsille mahdollisuuden kokeilla lajia ilmaiseksi Suomessa koulututettujen ohjaajien opastuksella. Varusteet eli laudat, kengät ja kypärät löytyvät paikan päältä.

Tapahtuma järjestetään alun perin Burton lanseeramalla Riglet Park -konseptilla. Se on liikuteltava miniparkki, jossa lapset voivat lumilautailla sekä lumella että sitä varten suunnitellulla muovimatolla.

Samalla lapset voivat lähettää omat piiirustuksensa olympiahopeamitalisti Enni Rukajärvelle

Seuraavan viikonloppuna Lumilautaliitto jatkaa lajiensa promoamistapahtumia. Lauantaina ja sunnuntaina 21.1 - 22.1.  Laajavuoressa järjestetään Parkkikoulu. Se on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille. Muutkin ovat silti tervetulleita.

Parkkikouluissa on tarkoitus päästä alkuun freestyle-taitojen alkeissa. Parkkikoulujen ajaksi keskuksiin rakennetaan helpotettuja laitteita, joissa parkkikoululaiset pääsevät tutustumaan hyppyihin ja reileihin osaavien valmentajien sekä Suomen parhaiden laskijoiden kanssa. Parkkikouluissa opetus on osallistujille ilmaista, hankittavaksi jää vain hissilippu.

- Parkkikoulu on suunnattu kaikille, jotka ovat päässeet laskemisessa alkuun. Vielä ei temppuja tarvitse osata, niitä opetellaan Parkkikoulussa. Oppimisympäristö on tehty todella helpoksi, joten kenenkään ei tarvitse siellä temppujen tekemistä jännittää. Etenemme kunkin oman tason mukaan, joten jokainen oppii varmasti uusia juttuja, Lumilautaliiton lasten ja nuorten vastuuvalmentaja Jussi Räsänen kertoo tiedotteessa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .