Lisää asuntomurtoja paljastui Jämsänkoskella: Saaliina lusikoita, tietokoneita ja pelikonsoli

Poliisi on saanut lisää ilmoituksia viikonloppuna tehdyistä murroista Jämsänkoskella.

Uusien tietojen mukaan murtautujat iskivät myös kahteen omakotitaloon Juokslahdentiellä sekä lauantain ja sunnuntain välillä. Lisäksi varkaat kävivät Valurintiellä perjantain ja sunnuntain välisenä aikana. Toisesta kodista Juokslahdentiellä varkaat veivät palkintolusikoita ja kunniamerkkejä. Valurintieltä varkaat ottivat kaksi kannettavaa tietokonetta, jotka olivat HP- ja Asus-merkkiset. Lisäksi talosta vietiin Playstation 3 -pelikonsoli ja digiboksi.

Sen lisäksi murtovarkaat kävivät Kulmakioskissa Puistolantiellä varhain maanantaiaamuna. Kioskista varastettiin muun muassa tupakkaa.

KSML.fi kertoi sunnuntaina, että varkaat murtautuivat viikonloppuna Jämsänkoskella kahteen omakotitaloon Männistöntiellä sunnuntain vastaisena yönä. Lisäksi yhteen taloon yritettiin murtautua. Aiemmin lauantaina murtovaras iski myös kerrostaloasuntoon, josta vietiin pelikonsoli ja televisio.

Männistöntiellä talon asukkaat heräsivät murtautumisen ääniin, ja isäntä otti miehen kiinni. Poliisin mukaan vuonna 1997 syntynyttä miestä epäillään lisäksi laittomasta uhkailusta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lisäksi koirapartio otti kiinni vuonna kaksi miestä, joiden osuutta murtoihin selvitellään.

Sisä-Suomen poliisi epäilee, että tekijät olivat samoja kuin viikonloppuna muissa Jämsänkoskella tehdyissä murroissa. Poliisi on ottanut kiinni kolme paikkakuntalaista miestä, jotka ovat syntyneet vuosina 1996, 1997, ja 1999.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .