Lohikoskentiellä kuorma-autoon rysäyttänyt henkilöauton kuljettaja pakeni poliisia murtopaikalta – kilvetön auto kiinnitti poliisin huomion

Jyväskylässä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tapahtunut henkilöauton ja kuorma-auton yhteentörmäys tapahtui, kun henkilöauton kuljettaja pakeni pysäyttämistään yrittänyttä poliisipartiota. Tilanne lähti liikkeelle Äijälästä, josta poliisille tuli ilmoitus autokorjaamoon kohdistuneesta murron yrityksestä.

Kun poliisipartio meni paikalle, tuli sitä vastaan kilvetön henkilöauto. Poliisi yritti pysäyttää autoa, mutta kuljettaja kaahasi pakoon. Pako jatkui 17 minuuttia päättyen noin kello 02 Seppälään niin sanottuun Bilteman risteykseen, jossa henkilöauto törmäsi kuorma-autoon.

Henkilöauto vaurioitui törmäyksessä pahoin ja pelastuslaitos joutui irrottamaan autoa kuljettaneen 1980-luvulla syntyneen miehen puristuksista. Mies kuljetettiin sairaalahoitoon, mutta hänellä ei poliisin tietojen mukaan ole hengenvaaraa.

Miestä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä liikennerikkomuksesta. Myös miehen osuutta autokorjaamoon kohdistuneeseen varkauden yritykseen tutkitaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .