Lohikoskentiellä poliisia paetessaan rajusti kolaroinut mies vangittiin

Poliisia paetessaan kuorma-auton kanssa pari viikkosa sitten Jyväskylässä kolaroinut mies vangittiin torstaina Keski-Suomen käräjäoikeudessa. 1980-luvulla syntynyttä miestä epäillään tapaukseen liittyen muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisi yritti pysäyttää miehen kuljettaman henkilöauton toissaviikolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Äijälässä. Mies kaasutti pakoon. Pakomatka katkesi  Seppälään, jossa mies törmäsi autollaan kuorma-autoon Lohikoskentiellä Bilteman risteyksessä.

Mies jäi puristuksiin autoon siten, että pelastuslaitos joutui irrottamaan auton katon ja leikkaamaan auton kyljen auki saadakseen hänet ulos. Kyydissä ei ollut matkustajia. Mies kuljetettiin sairaalahoitoon, eikä hän ensitiedoista poiketen loukkaantunut hengenvaarallisesti.

Koska mies lähti pakenemaan poliisia läheltä autokorjaamoa, jonne oli juuri yritetty murtautua, epäiltiin miehen liittyvän tapaukseen. Tästä ei ole kuitenkaan ainakaan toistakseksi näyttöä.

Sen sijaan miehen epäillään syylllistyneen pakoaan edeltävänä viikonloppuna kassalippaaan varastamiseen Vaajakosken ABC:llä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .