Taas liian hyvää ollakseen totta? Yli 50 000 kuuluu tähän ryhmään ilmaisen rahan toivossa

Salaperäinen Lottovoittaja-yhteisö on kerännyt muutamassa päivässä jo yli 50 000 tykkääjää Facebookissa. Sivustosta houkuttelee tykkäämään mahdollisuus voittaa rahaa, sillä sivuston ylläpitäjä väittää olevansa lottovoittaja, joka haluaa jakaa omastaan muillekin.

"Kun arpaonni osui monen vuoden lottoamisen jälkeen kohdalle päätin, että voisin antaa myös muille tämän mahdollisuuden" sivuston ylläpitäjä kirjoittaa yhteisön kuvauksessa.

Lottovoittaja-yhteisön ensimmäinen päivitys julkaistiin 8. tammikuuta.

Ylläpitäjä on jakanut Facebookissa useita kuvia isoista setelimääristä. Ylläpitäjän mukaan seteleiden arvontaan on voinut osallistua kommentoimalla kuvaa.

Tiistaina lottovoittaja kertoi arponeensa suuren summan rahaa sen kunniaksi, että tykkääjämäärä kasvoi merkittävästi. Hän julkaisi kuvan, jota kommentoi yhteensä liki 2 000 ihmistä rahapotin toivossa. Ylläpitäjä ilmoitti voittajaksi kuvaa kommentoineen "Mikan", jolle hän kertoi lähettäneensä yksityisviestin asiasta.

Keskiviikkona iltapäivällä Lottovoittaja-sivuston kaikki päivitykset katosivat yhtäkkiä. Sivuston nimettömänä pysyttelevä ylläpitäjä kommentoi sähköpostitse sivuston joutuneen hakkereiden käsiin. Hän ei kommentoinut sitä, palaavatko salaperäisen lottovoittajan päivitykset myöhemmin takaisin Facebookiin.

Yhteisöstä tykkäävien henkilöiden määrä lähti hitaaseen laskuun lähes heti sisällön kadottua.

Lottovoittaja-yhteisön sivuille oli kertynyt jo ennen sen poistamista paljon viestejä, joissa sivustoa epäiltiin huijaukseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentti: Tykkäsitkö tästä sivusta Facebookissa? Lottovoittaja taisi olla huijausta