Lumi- ja räntäsade vaikeuttaa tieliikennettä

Lumisade vaikeuttaa itsenäisyyspäivän tieliikennettä illan mittaan suuressa osassa maata. Liikenneviraston tieliikennekeskuksen mukaan lunta tulee linjan Turku-Hämeenlinna-Kouvola-Lappeenranta-linjan pohjoispuolella.

Eteläisessä ja lounaisessa Suomessa sade tulee märkänä räntänä. Itsenäisyyspäivän keskuspaikan Tampereen seudulla saadaan lähitunteina lunta, ja ajokeli on paikoin huono. Sakeimmat lumikuurot ovat Kymenlaaksossa ja Pohjois-Karjalassa.

Etelä-Suomen teille kertyy yöhön mennessä 2-3 sentin lumi- tai räntäkerros, kertoo Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Jari Tuovinen. Pääkaupunkiseudulle tulee loppuillaksi lumisadetta kaakosta.

Lämpötilat ovat koko maassa hitaassa laskussa. Sisämaassa on myöhemmin illalla pikkupakkasta, rannikolla lämpötila on nollan tietämillä. Huomisaamuun mennessä myös rannikolla pakastaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Petri Honkonen ottaa ärhäkkäästi kantaa sisäilmasta sairastuneiden puolesta: "Vähättelyn ja luulosairaiksi leimaamisen on loputtava"

Lapin-matkailun odotetaan kasvavan myös tänä talvena Thomas Cookin konkurssista huolimatta

Maksamaton vieras vietti aamupäivän sinnikkäästi jyväskyläläisen kahvilan sisätiloissa – henkilökunta nappasi siipeilijän lopulta nalkkiin

Opetusministeri Andersson Ylen Ykkösaamussa: Sitova mitoitus oppilashuoltoon tarkoitus saada tällä hallituskaudella

Metsästäjä losautti Päijänteeseen pudonnutta sorsaa veneestä – ei olisi kannattanut

Ruokalähetti voi joutua yrittäjäksi vasten tahtoaan – työministeri lupaa alustatyöntekijöille aiempaa paremmat oikeudet

Hävittäjät uusitaan, mutta pitääkö myös Hawkit päivittää? – Loikka harjoituskoneista uusiin hävittäjiin on pitkä

Jyväskylän AaltoAlvarin vastasauna on ollut kuukausia poissa käytöstä, eikä avaamisajankohdasta ole tietoa – Saunaseura huolestunut tilanteesta

Jorman tilaaman otsalampun laturi räjähti: "Se oli jumalaton pamaus" – Julkinen keskustelu turvallisuudesta sai pelastustoimen aloittamaan akkupalojen tilastoinnin

Todistusvalinnasta tulee pääväylä korkeakouluun ensi keväänä – Yliopistot julkaisivat tiedot aloituspaikkojen osuudesta jo kesällä 2018, milloin tulevat ammattikorkeakoulujen tiedot?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.