Lumipyryssä on ajettu useita kolareita ympäri maata

Kovimmat lumipyryt ovat ohi Etelä-Suomessa, ja saderintama on jatkanut matkaansa pohjoisen suuntaan. Ilmatieteen laitoksen mukaan eniten on satanut rannikolla, jossa lunta on tullut yön aikana noin 10 senttimetriä.

Ajokeli on tänään huono tai erittäin huono koko maassa Lappia lukuun ottamatta. Pöllyävä lumi heikentää teillä näkyvyyttä.

Liikenneonnettomuuksia on aamun ja päivän aikana sattunut esimerkiksi Vihdissä, Mäntsälässä, Jämsässä, Limingassa ja Joensuussa. Lappeenrannassa kahdeksan autoa ja yksi rekka ajoivat ketjukolarin Kuutostiellä lähellä Saimaan kanavaa puoli kahden aikaan iltapäivällä. Vakavilta loukkaantumisilta on kuitenkin vältytty.

Tampereen tieliikennekeskuksen mukaan päätiet on etelässä saatu aurattua, mutta teillä saattaa olla tuiskulunta. VR:n mukaan junat ovat pysyneet normaalisti aikatauluissaan. Helsingissä raitiovaunuliikenteessä on ollut viivästyksiä.

Pakkanen hellittää päivän aikana koko maassa. Etelä-Suomessa on päivällä muutama pakkasaste, keskiosissa 5-10 astetta, Pohjois-Suomessa 10-20 astetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Poliisi vastaa kritiikkiin toiminnastaan Turkki-mielenosoituksessa Helsingissä: "Poikkeuksellista, että mielenosoituksen järjestäjä ei noudata määräyksiä"

Viron poliisi: Silja Europalta löytyi kaksi kuollutta nuorta aikuista, ei merkkejä väkivallasta – eri hyteistä löytyneet kuolleet olivat Suomesta

Hakalan sauna vetänyt väkeä Jyväskylään ympäri Suomen ja maailman – himosaunoja Pelle Miljoona vieraili Halssilassa, mutta ei päässyt lauteille

Myös autottomat voivat joutua maksajiksi, kun hallitus vaatimassa latausmahdollisuutta pihoihin

Saunalautta karille Päijänteellä yön pimeinä tunteina: "Hakkasi kiviin ja vaurioita olisi kohta tullut"

Silppua ruohonleikkurilla, haravoi tai tee oma jätesäkkikomposti – näin pääset eroon pihan peittävästä lehtipeitteestä

Kaksio tuhoutui tulipalossa Jyväskylän Sarvivuoressa – palovaroitin ei hälyttänyt

Yön uutiskooste: Mielenosoituksia, Brexit-jankkausta, jalkapalloyllätys ja huonon ajokelin varoitus

Kolumni: Seikkailupuiston lopettaminen oli jyväskyläläisille lapsiperheille järkytys – nyt paikka on vielä järkyttävämpi

Sunnuntai on lämmin, lumi ja räntä pysymässä Keski-Suomen yläpuolella

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.