Lutakossa autoihin törmännyt huumekuski tuomittiin sakkoihin

Jyväskylän Lutakossa viime joulukuussa autoihin törmäillyt huumekuski sai Keski-Suomen käräjäoikeudesta sakkotuomion. Oikeus katsoi 22-vuotiaan miehen syyllistyneen teollaan liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen, joista päiväsakkoja tuomittiin 55 ja maksettavaksi tuli 330 euroa.

Tuomittu menetti henkilöautonsa hallinnan Schaumanin puistotiellä, törmäsi liikenteenjakajaan ja kimposi autollaan kahteen kadun varressa pysäköitynä olleeseen autoon. Toinen auto vaurioitui kyljestään ja kuskin paikalla istunut nainen sai retkahdusvamman niskaansa. Toinen auto vaurioitui käyttökelvottomaksi. Myös miehen oma auto kärsi vaurioita ja hänen kyydissään ollut matkustaja loukkaantui lievästi. Mies ei jäänyt törmäyspaikalle selvittämään tilannetta, vaan poistui paikalta.

Hänet tavoitettiin myöhemmin ja verikoe osoitti hänen olleen ratissa huumausaineiden ja huumaavien lääkeaineiden vaikutuksen alaisena. Miehen hallusta löytyi myös kymmenen grammaa kannabista.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .