Lyhyesti juhliva Pärmäkoski odotti muiden urheilijoiden tapaamista

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski arvelee olevansa itsenäisyyspäivän juhlissa hieman eksyksissä, sillä hän juhlii Linnassa vasta toista kertaa.

Pärmäkoski viivytti Norjaan maailmancupiin lähtöä vuorokaudella päästäkseen juhliin.

–  Urheilijoiden kanssa voi varmaan vaihtaa ajatuksia. Tuskin me kovin kauan viivymme, sillä aamulla on lento Norjaan, Pärmäkoski kertoi.

Kaksi kertaa hän on joutunut kieltäytymään presidentin kutsusta harjoittelun ja kilpailemisen takia. Toisin kuin Norjaan harjoittelemaan jäänyt kollegansa Iivo Niskanen, Pärmäkoski valitsi tänä vuonna juhliin osallistumisen. Itsenäisyyspäivä osui hänen mielestään hiihtokalenteriin paremmin kuin esimerkiksi viime vuonna, jolloin juhliin mukaan lähteminen olisi sotkenut korkean paikan harjoittelua.

"Hässäkkäviikko" Pärmäkoskelle silti tuli, mutta hiihtäjä haluaa kääntää sen voitokseen.

–  Koetetaan kääntää tämä positiiviseksi vireeksi Beitostöleniin, Pärmäkoski ennakoi lauantaina ja sunnuntaina hiihdettävää maailmancupia.

Hän juhli Linnassa aviomiehensä, valmentaja Tommi Pärmäkosken kanssa. Tämä työskentelee jääkiekon Liigan Pelicansin fysiikkavalmentajana.

Pärmäkosken tyköistuvan puvun suunnitteli Jukka Puljujärvi, jota hiihtäjä kiittää maanläheisyydestä ja urheilijan aikatauluihin sopineesta ripeydestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.