Mänttä-Vilppulan terveyskeskuspalvelut siirtyvät Sarapihan sairaalaan

Mäntän sairaalassa tätä nykyä toimivat terveyskeskuspalvelut siirtyvät syksyyn mennessä Mänttä-Vilppulan kaupungin omistamiin tiloihin Pakkaajankadun varteen Sarapihaan. Samalla osa Sarapihan palvelukeskuksesta nimetään Sarapihan sairaalaksi.

Sarapihaan muodostuvaan yksikköön tulee terveyskeskusvastaanottojen, aluesairaalasta siirtyvän vuodeosaston ja päivystyksen lisäksi hammashuolto. Sarapihan sairaalassa on mahdollisuus tuottaa myös erikoissairaanhoidon vastaanottopalveluja.

Kaupunginhallitus on jo irtisanonut kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin välisen vuokrasopimuksen Mäntän sairaalan tiloista. Samoin on irtisanottu Sarapihan kiinteistön toisessa kerroksessa toimivan sosiaalipalveluiden hoitoyksikön Sarahovi Oy:n vuokrasopimus, jotta kaupunki saa sen tilat omaan käyttöönsä.

Sarapihan kiinteistökokonaisuus on aikanaan rakennettu terveyskeskuspalveluita varten, joten siihen ei tarvitse tehdä suuria muutoksia. Remontti- ja rakennustöiden toteuttamiseen osallistuvat kaupungin lisäksi sote-palveluiden järjestäjät Pihlajalinna Oy ja Mäntänvuoren Terveys Oy.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .