Mäntyniemen yöllinen tviittaaja iski jälleen – "Taitaa poika valvottaa Saulia"

Presidentti Niinistö tviittasi Tuomas Ylevälle myös pari viikkoa sitten. Tviitissä Niinistö sanaili Ylevän sukunimestä.

Seinäjokelainen Tuomas Ylevä, 37, valitteli Vapunpäivänä Twitterissä iän mukanaan tuomia kolotuksiaan ja sai jälleen myötämielistä tukea yllättävältä taholta.

Keskisuomalainen-konsernin ulkomainonnasta ja Seinäjoen Sanomien liiketoiminnasta vastaavana johtajana työskentelevälle Ylevä tviittasi tiistaina filosofi René Descartesia mukaillen: "joku paikka kipeä joka päivä, siis olen" ja käytti tviitissään aihetunnistetta #vanhuus.

Hieman puolen yön jälkeen kello 00.20 tviittiin kilahti yllättävä vastaus: tasavallan presidentti Sauli Niinistö totesi, ettei tilanne tule ainakaan paranemaan vuosien myötä.

Ylevä kertoi katsoneensa puhelintaan keskiviikkoaamuna kello 5.30. Niinistön tviitin huomattuaan hän ei malttanut enää nukkua.

– Hauska juttu jälleen. Taitaa poika valvottaa Saulia tai sitten häntäkin kolottaa, Ylevä kertoi naureskellen.

 

Ylevä kertoo huomanneensa, että 30 vuotta täytettyään joka aamu jokin paikka on ollut kipeänä. Aktiivisesti urheilua harrastava Ylevä on viimeaikoinen kärsinyt muun muassa akillesjänteen kivuista ja selkäsärystä.

– Sauli ei antanut tviitilssään ainakaan toivoa paremmasta huomisesta, päinvastoin. Hauska huomata, että olemme samalla aaltopituudella ja huumorintajumme kohtaavat, Tuomas Ylevä kertoo nauraen.

Edellisesti tviitistä pari viikkoa

Presidentti Niinistö on tviitannut Ylevälle kerran aikaisemminkin pari viikkoa sitten, kun Ylevä tviittasi hyvien käytöstapojen antavan ihmisestä aina vahvan vaikutuksen. Tällöin Niinistö vastasi Ylevän tviittiin kello 22.58 nasevasti: "Ylevää!". Jutun pääset lukemaan tästä.

Keskisuomalainen kysyi uutisen yhteydessä lukijoilta, onko heidän mielestään sopivaa, että presidentti tviittaa kansalaisille yöaikaan. Kyselyyn vastasi 2390 ihmistä ja heistä 85 prosenttia piti Niinistön käytöstä sopivana.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .