Mökkejä putsanneen varkaan saalis odottaa poliisiasemalla – jäi kiinni verekseltään, mutta pääsi pakoon, ajoi umpikujaan ja matka tyssäsi ojaan

Viitasaaren poliisiasemalla on yhä vapaa-ajan asunnoilta toukokuussa varastettua tavaraa. Varas tyhjensi mökkejä ja niiden varastoja ainakin Ilmolahti–Havusalmi–Kalaniemi-alueella Viitasaarella.

Suuri osa tavarasta on löytänyt omistajansa, mutta muun muassa sähkömoottorisaha ja lehtipuhallin odottavat vielä hakijaa. Niitä voi kysellä tarkempia tuntomerkkejä vastaan virka-aikana Viitasaaren poliisilta numerosta 0295-445 303.

Mökkivaras jäi kiinni sunnuntaina 13. toukokuuta Kalaniemessä, jossa mies oli suistunut pakettiautolla ojaan. Poliisi löysi autosta varastettua tavaraa.

Tekijä, viitasaarelainen vuonna -72 syntynyt mies oli aiemmin saman päivän aamuna varastanut pakettiauton Viitasaaren keskustasta. Kalaniemessä mies oli anastamassa peräkärryä ja sattumoisin paikalle tullut omistaja yritti estää miehen ajamisen tukkimalla tien omalla autollaan. Varas ei tästä hätkähtänyt vaan yritti paeta paikalta, mutta törmäsi autollaan omistajan autoon ja vieressä olleen ladon seinään. Tästä huolimatta varas pääsi pakenemaan. Epäonnekseen hän kääntyi kuitenkin väärään suuntaan ja ajoi "umpiperään". Paluumatkalla varas ajoi autollaan ojaan.

Tekijä löydettiin maastosta ojaan ajetun auton läheisyydestä poliisikoiran avulla.

Mies on myöntänyt varkaudet.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .