Martat ryhtyivät yhteistyöhön Verohallinnon kanssa

Verohallinto ja Marttaliitto ovat lyöneet kättä yhteistyön merkiksi ja auttavat nyt yli 65-vuotiaita hoitamaan veroasioita helpommin verkossa. Sinulle seniori – veroilmoitus verkossa -yhteistyö käynnistyi huhtikuussa.

Martat opastavat Verohallinnon antamin opein yli 65-vuotiaita tarttumaan rohkeasti verkkoasiointiin.

- Lähdimme tekemään yhteistyötä, koska haluamme edistää senioreiden taloudellista ja tietoteknistä osaamista. Olemme mielellämme mukana aktivoimassa heitä, kertoo Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä.

Myös Verohallinnossa ollaan iloisia alkaneesta yhteistyöstä.

- Pyysimme Marttaliittoa mukaan yhteistyökumppaniksi, sillä järjestöllä on reipas maine ja tähän tarvittiin hyvää Martta-asennetta. Tiesimme, että Marttojen kanssa yhteistyö lähtee vauhdikkaasti liikkeelle ja saamme varmasti opastettua lukuisia senioreita, toteaa Verohallinnon apulaisjohtaja Merja Kangas.

Marttojen oppeja on tarjolla avoimissa tilaisuuksissa ympäri Suomen. Keski-Suomessa vastaava tilaisuus järjestetään kahdesti. Ensimmäinen pidetään Keuruun seurakuntakeskuksessa Kippavuorentiellä torstaina 10.4. kello 13 ja toinen tilaisuus järjestetään Marttakeskuksessa Jyväskylän Yliopistonkadulla samaisena päivänä, torstaina 10.4. kello 15.

Tilaisuuksissa on tarkoitus tutustua rauhalliseen tahtiin veroilmoituksen täydentämiseen verkkopalvelussa.