Matkailuauto paloi Nelostiellä, liikenne kulkee kahdella kaistalla Äänekosken ja Viitasaaren rajalla – katso video

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Palaneessa autossa oli ainoastaan kuljettaja, joka pääsi autosta ulos ajoissa.

Linja-autosta tehty matkailuauto tuhoutui tulipalossa Nelostiellä Äänekoskella keskiviikkona. Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuuspaikka on noin 500 metrin päässä Viitasaaren kunnan rajasta.

– Liikenne on sammutus- ja raivaustöiden vuoksi edelleen ruuhkautunut jonkin aikaa ja poliisi ohjailee liikennettä. Pohjoiseen vievä ajokaista on pois käytöstä, palomestari Riku Lehtinen kertoi puoli kolmen aikaan iltapäivällä.

Nyt liikenne kulkee kahdella kaistalla. Pelastuslaitos on jo poistunut paikalta.

Paikalle on menossa lavettiauto, jolla auton runko saadaan pois paikalta. Käytännössä suuresta matkailuautosta ei jäänyt jäljelle muuta kuin mustunut runko.

Hänen mukaansa onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Palaneessa autossa oli kyydissä ainoastaan sen kuljettaja, joka pääsi autosta ulos ehjin nahoin.

– Palon syttymissyytä ei voi vielä varmasti sanoa, mutta luultavammin kyseessä on moottorin häiriö. Auto tuhoutui palossa täysin, Lehtinen kuvailee.

Pelastuslaitos sai hälytyksen palavasta autosta hieman puolenpäivän jälkeen keskiviikkona. Lehtisen mukaan hälytyksen teki palaneen auton perässä ajanut henkilö.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .