Pahoinpideltiin kuoliaaksi taksijonossa – Tekijä istui jo taksissa ennen tappavaa iskua

Poliisi epäilee, että viikonloppuna Jyväskylän Matkakeskuksen taksijonossa toisen miehen kuoliaaksi pahoinpidellyt jyväskyläläismies oli jo taksin kyydissä ennen kohtalokasta pahoinpitelyä.

– Niin se on nähtävästi ollut. Jotain suukopua siinä on ollut, mutta en ota vielä tarkemmin kantaa, mitä jonossa on tapahtunut, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Latvala vahvistaa Keskisuomalaisen tiedon.

46-vuotiasta hämeenlinnalaismiestä lyötiin perjantain ja lauantain välisenä yönä Matkakeskuksen taksijonossa niin, että mies kaatui ja löi päänsä maahan. Mies kuoli vammoihinsa sunnuntai-iltana sairaalassa.

Poliisi otti tapahtumapaikalta epäiltynä kiinni 43-vuotiaan jyväskyläläismiehen, jonka epäillään pahoinpidelleen jonossa myös toista henkilöä. Latvalan mukaan hän on ollut alusta asti yhteistyöhaluinen ja tunnustanut syyllisyytensä tapahtuneeseen.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena.

Tutkinta viivästynyt mellakan takia

Kuoliaaksi pahoinpidelty mies meni mahdollisesti väliin riitatilanteeseen.

– Ensin on ollut jotain kähinää, jota tämä henkilö on mennyt ilmeisesti rauhoittelemaan, Latvala kuvailee tapahtumien kulkua.

Tapauksella on runsaasti silminnäkijöitä, mutta poliisi ei ole ehtinyt kuulla vielä kaikkia todistajia. Latvalan mukaan kuolemaan johtaneen pahoinpitelyn tutkinta on viivästynyt, koska viikonlopun mellakan tutkinta on vienyt niin ison osan poliisin resursseista.

Epäiltyä ei ole vangittu, mutta hänet on määrätty matkustuskieltoon.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .