Matti Nykäsen mäki pääsee postimerkkiin

Posti julkaisee perjantaina 9. lokakuuta 54 erilaista paikallista postimerkkiä Postimerkin päivän kunniaksi. Keski-Suomesta mukaan on päässyt Jyväskylä ja Matti Nykäsen mäki Hannu S. Tolvasen valokuvaamana.

Postimerkin päivällä on myös graafikko Jukka Talarin suunnittelema oma erikoisleima, jonka kuva-aiheessa yhdistyy paikallisen nähtävyyden opastesymboli ja postimerkin hahmo. Toimipaikan nimellä varustetun erikoisleiman saa 9.10. kaikista mukana olevista posteista.

Asiakkaat voivat tilata erikoisleimoja myös ennakkoon 5.–9.10.2015 lähettämällä mukana oleviin myymälöihin enintään viisi postimerkillä varustettua postikorttia tai kirjekuorta. Tilaukseen kirjoitetaan myymälän osoite ja merkintä ”Postimerkin päivän erikoisleima”. Myymälöiden katuosoitteet voi tarkistaa Postin nettisivuilta. Mukaan tulee liittää maksumerkeillä ja tilaajan osoitteella varustettu palautuskuori.

Myös kaikkia paikallismerkkejä voi tilata netistä Postin internet-sivuilta osoitteesta www.posti.fi/omakuvapostimerkki. Asiakas voi valita kuvakategoriasta Postimerkin päivä 2015 haluamansa paikkakunnan kuvan ja sille sopivan kehyksen. Merkit toimitetaan asiakkaille arkeittain. Minimitilaus on yksi arkki, jossa on 10 postimerkkiä. Se maksaa 18–19 euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .