Meneekö hermot teinin kanssa? – tammikuusta alkaen voit jakaa tuskasi ryhmän kanssa

Jyväskylässä aloittaa tammikuussa murrosikäisten lasten äideille tarkoitettu vertaisryhmä.

Murrosiän kynnyksellä tunteet myllertävät sekä nuorella että vanhemmalla ja välillä arki teinin kanssa voi muistuttaa vuoristorataa. Muiden samassa tilanteessa olevien vanhempien tapaaminen ja kokemusten jakaminen on hyväksi havaittu keino saada jaksamista arkeen.

Siksi Jyväskylässä aloittaa tammikuussa murrosikäisten lasten äideille tarkoitettu vertaisryhmä Kamalat äidit, jossa vanhemmat pääsevät purkamaan huoliaan.

Kamalat äidit -ryhmässä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä niitä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmissä äideillä on mahdollisuus kuulla toisia äitejä ja kertoa omista kokemuksistaan.

Ryhmä kokoontuu Jyväskylän NNKY:llä osoitteessa Puistotori 5 keskiviikosta 25. tammikuuta alkaen. Tapaaminen alkaa kello kuusi illalla. Ryhmä kokoontuu kaikkiaan kymmenen kertaa ja siihen mahtuu kuudesta kahdeksaan osallistujaa.

Vertaisryhmään liittyminen on maksutonta, mutta siihen toivotaan sitoutumista. Ryhmään voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jklnnky@elisanet.fi tai soittamalla numeroon 040 740 4472 viimeistään 20. tammikuuta mennessä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .