Merisalo ei vielä kaiva Tiura-nauhoja esille

Liikemies Arto Merisalo uskoo puhelinnauhoitustensa joukossa olevan myös sellaisia, joissa käsitellään kansanedustaja Marja Tiuran (kok.) mahdollisia puolueloikka-aikeita kolme vuotta sitten.

- Luulen kuitenkin, että tällä hetkellä ei ole mitään tarvetta alkaa niitä (nauhoja) kaivamaan esiin, koska tässä on aivan yksiselitteisen selkeä tilanne. Kaikki muut muistavat tämän asian yhtälaisesti, Tiura eri tavalla, Merisalo sanoi STT:lle.

Merisalon mukaan hän voi kuitenkin palata nauhoihin koska tahansa. Hän sanoi olevansa valmis ottamaan esille myös omat ja Tiuran teletunnistetiedot, joista hänen mukaansa selviää kuka on soitellut kenellekin viime aikoina.

Kysymykseen, pitääkö hän edelleen tiukasti kiinni siitä, että mahdollinen loikkausaie lähti Tiuralta, Merisalo vastasi:

- Onko toimittajalla tarkoitus epäillä puoluesihteeri Jarmo Korhosen, eduskuntaryhmän puheenjohtajan Timo Kallin, puheenjohtaja Vanhasen, minun, Helsingin Sanomille ja Ylelle nimettömänä esiintyneen kokoomuksen hallitusneuvottelijan ja myyntipäällikkö Kai Haaviston lausuntoa. Eikö teille kuuden ihmisen lausunto yhtä vastaan riitä. Pidättekö te luotettavampana Tiuraa kuin kuutta muuta henkilöä, hän kysyi.

Marja Tiura ei vastannut STT:n yhteydenottoihin.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajat ovat koolla tiistaina. Kokouksessa odotetaan Tiuran kertovan näkemyksistään syntyneeseen tilanteeseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.