Mies esitteli uimarannalla sukuelintään pikkutytöille - Hätääntynyt äiti pinkaisi itsensäpaljastajan perään

Muuramessa Kinkomaan uimarannalla liikkui tiistaina itsensäpaljastaja, joka oli esitellyt sukupuolielintään kahdelle 10-vuotiaalle tytölle. Toisen 10-vuotiaan tytön äiti kertoo, että tytöt olivat olleet leikkimässä uimarannalla iltapäivällä kahden aikoihin. Nainen oli hetken mielijohteesta lähtenyt katsomaan tyttöjen touhuja.

– Tuli vain sellainen tunne, että pitää käydä katsomassa tyttöjä, nainen kertoo.

Rannalla oli naisen tyttären ja tämän kaverin lisäksi keski-ikäinen, maksimissaan viisikymppinen mies. Mies oli lähtenyt juoksemaan autolleen nopeasti naisen saavuttua rannalle.

– Tyttäreni kertoi, että miehellä oli ollut kikkeli esillä. Hän istui penkillä tosi lähellä tyttöjä, ehkä noin viiden metrin päässä, nainen kertoo.

Tytöt kertoivat naiselle, että miehen sukupuolielin oli ollut "pystyssä" eli kiihottunut. Mies oli ollut tyttöjen kertomuksen mukaan aikaisemmin alasti rannan pukukoppien läheisyydessä.

Nainen oli juossut miehen perään saadakseen miehen auton rekisterinumeron talteen. Sen jälkeen nainen soitti heti hätäkeskukseen.

– En ole varmaan ikinä juossut niin kovaa kuin tuolloin saadakseni rekisterinumeron ylös, nainen toteaa.

Nainen kertoo, että tytär oli ollut aluksi järkyttynyt, mutta tokeni kokemastaan illan mittaan.

– Tyttö nukkuu tämän yön äidin vieressä. Olisi tärkeää, että vanhemmat kertoisivat lapsilleen, miten tällaisissa tilanteissa pitää toimia. Eli äkkiä pois tilanteesta ja soitto aikuiselle tai hätäkeskukseen, sillä kaikilla lapsillahan on nykyään kännykät mukanaan.

Myös poliisi vahvisti illalla, että kahden aikaan iltapäivällä Kinkomaan uimarannalta oli tehty hälytyskeskuksen kautta ilmoitus epäilyttävästä miehestä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .