Mies jätti seksifantasioistaan kertovan kirjeen leikkikentällä luistelleille lapsille Pihtiputaalla

Leikkikentällä olleille lapsille seksifantasioistaan kertovan ja tapaamista ehdottaneen kirjeen jättänyt mies on saanut ehdollisen vankeustuomion. Keski-Suomen käräjäoikeus totesi 60-vuotiaan pihtiputaalaismiehen syyllistyneen kolmeen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, joista vankeutta tuomittiin kuusi kuukautta.

Mies syyllistyi rikokseen viime vuoden helmikuussa Pihtiputaalla. Hän oli mennyt leikkikentällä luistelemassa olleiden 7-, 13- ja 14-vuotiaiden lasten luo, yrittänyt puhua heidän kanssaan ja yrittänyt antaa heille paperilappua. Lapset eivät olleet lappua ottaneet, vaan olivat luistelleet pois. Mies oli lähestynyt lapsia uudelleen ja jättänyt lapun heidän viereensä.

Lappuun mies oli kirjannut käräjäoikeuden käsityksen mukaan oman seksifantasiansa ja kertonut mitä haluaisi lasten kanssa tehdä. Lappuun hän oli myös kirjoittanut osoitteensa ja ehdottanut tapaamista asunnollaan.

Mies myönsi kirjoittaneensa kirjeen ja myönsi teon vaihtoehtoisen syytteen mukaisesti lapsen houkuttelemisena seksuaalisiin tarkoituksiin. Oikeus katsoi kuitenkin näytetyksi, että teko täytti lapsen seksuaalisen hyväksikäytön tunnusmerkistön.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .