Mies löytyi tajuttomana palavasta asunnosta Jyväskylässä – Vietiin sairaalaan

Jyväskylän Laajavuoressa syttyi keskiviikon vastaisena yönä tulipalo kerrostalon huoneistossa. Pelastuslaitoksen savusukeltajat löysivät yhden henkilön palavasta asunnosta tajuttomana, ja hän on tällä hetkellä sairaalahoidossa. Miehen tilasta ei ole tällä hetkellä tarkkaa tietoa, mutta hän on vakavasti loukkaantunut.

Onnettomuudessa ei tarvinnut evakuoida muita talon asukkaita. Osa ihmisistä tuli kuitenkin ulos rakennuksesta havaittuaan savua. Palo rajoittui yhteen huoneistoon, eli leviämisvaaraa ei ollut.

Laajavuorentiellä sijaitsevan seitsemänkerroksisen kerrostalon kolmannessa kerroksessa sijaitsevasta asunnosta löytyi myös kaksi kuollutta kissaa.

Hälytys tulipalosta tuli puoli kolmelta yöllä, kun miehen naapuri kuuli palovaroittimen äänen ja havaitsi savun tulevan muuhun asuntoon. Palo oli alkanut huoneiston keittiöstä, josta myös tajuttomana ollut asukas löytyi. Palo saatiin sammutettua ennen kuin se ehti levitä muuhun huoneistoon.

Pelastuslaitos sai palon sammutettua yön aikana. Päivystävän palomestarin mukaan savua ei ehtinyt juuri levitä kerrostalon käytäviin.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa tänään keskiviikkona.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .