Mies potkaisi raskaana ollutta naista vatsaan, nainen törmäsi miehen raskaana olleeseen siskoon pakettiautolla

Väkivaltaista lapsen odotusaikaa puitiin käräjillä. Äiti sai tuomion 18 rikoksesta, mies kahdesta.

Keski-Suomen käräjäoikeudessa on puitu useita rikoksia, jotka tapahtuivat jyväskyläläisen miehen ja naisen yhteisen lapsen odotusaikana ja aikana, jolloin lapsi oli muutaman kuukauden ikäinen.

Vuonna 1992 syntyneiden miehen ja naisen välit olivat oikeuden mukaan kyseisenä aikana pääosin huonot. Jossain vaiheessa joulukuun 2015 ja tammikuun 2016 aikana mies potkaisi naista vatsaan tämän ollessa noin kolmannella kuulla raskaana. Potkusta aiheutui naiselle verenvuotoa. Tapaus sattui kaksikon yhteisessä kodissa Jyväskylässä.

Joulukuussa 2015 nainen varasti miehen yrityksen pakettiauton Keuruulla ja lähti ajamaan. Mies tuli siskonsa ja tämän miehen kanssa pysäyttämään naisen matkan. Tämä pysäytti auton mutta lähti uudelleen liikkeelle ja töytäisi raskaana ollutta miehen siskoa, joka horjahti. Mies tarrasi auton sivupeilistä ja ovenkahvasta kiinni, ja nainen lähti peruuttamaan, jolloin mies raahautui noin 20 metrin matkan auton sivussa.

Vuonna 2016 nainen syyllistyi kaksi kertaa miehen pahoinpitelyyn ja kolme kertaa lievään pahoinpitelyyn. Hän pahoinpiteli myös erästä toista naista, vahingoitti ajoneuvoja sekä uhkasi miestä toistuvasti väkivallalla. Nainen myös rikkoi miestä kohtaan asetettua lähestymiskieltoa.

Mies puolestaan pahoinpiteli naista joulukuussa 2016.

Nainen tuomittiin kaikkiaan 18 rikoksesta kolmen kuukauden ja 15 päivän ehdolliseen vankeuteen. Hänet määrättiin korvaamaan miehelle kivusta, särystä, tilapäisestä haitasta ja kärsimyksestä yhteensä reilut 4 000 euroa ja muille asianomistajille reilut 5 000 euroa.

Mies tuomittiin kahdesta pahoinpitelystä kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja maksamaan naiselle 1 200 euroa korvauksia kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .