Mies raiskasi tytön autossa Äänekoskella: kolme vuotta vankeutta

15-vuotiaan tytön sukupuoliyhteyteen henkilöautossa pakottanut, tekoaikaan 25-vuotias mies on tuomittu törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen vuoden vankeuteen. Lisäksi Keski-Suomen käräjäoikeus määräsi Gurkan Taciroglun maksamaan uhrilleen 10 800 euron korvaukset.

Rikokset tapahtuivat kesäkuun lopussa Äänekoskella. Mies oli ensin kuljettanut kolmea nuorta autossaan. Myöhemmin hän jäi autoon kahdestaan uhrinsa kanssa. Osapuolet eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.

Tyttö vastusteli koskettelua sanallisesti ja fyysisellä vastarinnalla, mutta mies ei päästänyt häntä poistumaan autosta.

Mies myönsi käräjäoikeudessa vastanneensa tytön suuteluun ja tytön pään koskettaneen hänen jalkoväliään, mutta väitti kaiken tapahtuneen tytön aloitteesta. Mies kiisti pakottamisen sekä sen, että olisi tiennyt tytön olevan alle 16-vuotias.

Tapauksesta ei ollut muuta henkilötodistelua kuin osapuolten kertomukset. Uhrin kertomusta tuki sen johdonmukaisuus, todistajien kertomukset, lääkärintodistus ja DNA-tutkimukset. Käräjäoikeus ei pitänyt miehen kertomusta uskottavana muun muassa sen takia, että se muuttui esitutkinnan jälkeen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .