Mies sytytettiin palamaan Helsingissä

Raitiovaunupysäkillä nukkunut mies sytytettiin palamaan Helsingin Kampissa maanantaiaamuna. Poliisin mukaan noin 40-vuotias mies sytytettiin palamaan Fredrikinkadulla. Töölön sairaalaan toimitetun uhrin kehosta paloi alustavien tietojen mukaan noin viidennes.

Poliisi sai ilmoituksen tapahtumasta puoli kahdeksan aikaan. Tapahtumapaikalla oli ollut kaksi miestä ja nainen. Nukkuvan miehen päälle oli heitetty lasinpesunestettä, ja hänet oli tämän jälkeen sytytetty palaamaan.

Sivulliset ilmoittivat tapahtuneesta hätäkeskukseen ja ryhtyivät tukahduttamaan paloa hakkaamalla miestä laukuillaan. Lisäksi yksi nainen kaatoi vesipullonsa miehen päälle. Paikalle tullut vartija käytti puolestaan jauhesammutinta.

Poliisi otti epäillyn naisen kiinni tapahtumapaikalta. Yksi miehistä saatiin kiinni Lasipalatsin kohdalla. Toinen mies oli maanantaina aamupäivällä vielä kateissa, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Kaikki epäillyt ovat noin 30-vuotiaita.

Poliisilla ei ollut vielä maanantaina aamupäivällä tietoa, tunsivatko uhri ja epäillyt toisiaan. Tapausta tutkitaan alustavasti tapon yrityksenä.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.