Mies täräytti autolla kerrostalon seinään Jyväskylässä – Talon asukas kuuli kovan pamauksen keskellä yötä: "Se oli vähän järkyttävää"

Henkilöauto törmäsi sunnuntain vastaisena yönä kerrostalon seinään Jyväskylän Viitaniemessä. Poliisipartio tavoitti tapahtumapaikalta Viitaniementie 15:stä auton kuljettajan, 1990-luvulla syntyneen miehen, jota epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Ambulanssi tarkasti kuljettajan tapahtumapaikalla. Miehen ajama auto vaurioitui ajokelvottomaksi. Kerrostalon seinä vaurioitui, ja törmäyskohtaan tuli reikä.

Poliisin tietojen mukaan mies oli tullut autollaan Sepänkatua alas ja kääntynyt vasemmalle Viitaniementielle, jolloin hän oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Auto oli lähtenyt sivuluisuun ja törmännyt kiinteistön seinään.

Tapahtumapaikalla nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa. Poliisin alustavien selvitysten perusteella on syytä epäillä, että mies ajoi ylinopeutta. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan.

Hätäkeskusilmoitus tehtiin kello 2.04.Talon asukas kertoi kuulleensa yöllä kovan pamauksen, kun auto osui seinään.

– Se oli vähän järkyttävää. Mietin heti, että voi kauhea, mitähän on käynyt ja onko joku loukkaantunut, hän kertoi.

Hän kertoi nopeasti arvanneensa, että jollain nuorella kuljettajalla oli lähtenyt auto käsistä.

– Olen nähnyt ikkunasta, kuinka kymmenet autot tulevat (Sepäkadun ja Viitaniementien) mutkaan perä luisussa.

Ikkunastaan hän näki, että onnettomuuspaikalle kerääntyi silminnäkijöitä. Pian paikalle saapuivat myös poliisi, paloauto ja ambulanssi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .