Mies uhkaili hoitajia ilmapistoolilla Kuopiossa

Kuopiossa sattui perjantaina aamupäivällä tapaus, jossa mies uhkaili hoitajia ampuma-aseella. Poliisi tiedotti asiasta lauantaina.

Uhkailu tapahtui, kun ensihoitajat ja päihdetyöntekijä olivat kotikäynnillä 52-vuotiaan miehen asunnossa Linnanpellolla. Käynnin syy oli se, että mies oli valittanut rintakipua.

Kesken hoitajien tutkimustoimenpiteiden mies otti tyynyn alta käteensä ampuma-aseen ja osoitti sillä hoitajia. Nämä poistuivat heti asunnosta ja paikalle kutsuttiin poliisit.

Poliisipartiot menivät asuntoon ja ottivat haltuunsa aseen, jonka mies oli laittanut takaisin tyynyn alle. Ase paljastui ilmapistooliksi.

Poliisille entuudestaan tuttu mies on alustavassa puhuttelussa myöntänyt ottaneensa aseen esille. Tapausta tutkitaan laittomana uhkauksena. Teon motiivi ei ole selvinnyt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Viikon vanha luvaton nuotio sytytti maastopalon saaressa Jyväskylässä – "Nuotiopohja pitäisi aina olla kiviainesta, ettei kuumuus siirry maahan"

Saksiniekkoja saadaan tänä vuonna kohtalaisesti tai hyvin – Rapubiologi: "Suomalaiset syövät enemmän rapuja kuin kykenemme ravustamaan"

Eläinsuojelulain uudistusta edeltää vielä kiista sikaloista – ministeri haluaa vuosikausia valmistellun lain valmiiksi ensi vuonna

Suomessa EU-maiden viidenneksi kallein bensa tällä viikolla – näissä maissa automatkaajan kannattaa tankata

Poliisilta lisätietoa Luumäen kuolonkolarista: Kolmikko nousi autosta tielle selvittelemään riitaa – rekka törmäsi, kaksi kuoli

Kolmikko nousi autosta tielle selvittelemään välejä Luumäellä – rekka törmäsi, kaksi kuoli

Pintavedet jo pääosin lämmenneet heinäkuun alun viilenemisen jälkeen –  hellevaroitus 11 maakunnassa

Pentin olympialaiset järjestettiin Pylkönmäellä jo 45. kerran, aurinkoisessa säässä lensivät niin keihäs kuin saapaskin – katso kuvasarja lasten liikunnan riemusta

Moottorien jylinää ja sankkoja vesisuihkuja: vielä ehdit kokemaan vauhdin hurmaa Jyväsjärvelle – katso täältä loppupäivän aikataulu ratamoottoriveneilyn SM-osakilpailuun

Kaahari oli ajaa nokkakolarin poliisin kanssa kahdesti – epäillään kahdesta murhan yrityksestä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.