Mieskaksikko ryösti osto- ja myyntiliikkeen Turun keskustassa

Mieskaksikko ryösti tiistaina iltapäivällä osto- ja myyntiliikkeen Turun keskustassa Rauhankadulla, kertoo poliisi. Poliisin mukaan yksin liikkeessä ollut mies vietiin väkisin liikkeen takahuoneeseen ja pahoinpideltiin. Mies sai vammoja ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon, mutta poliisin mukaan vammat eivät ole vakavia.

Liikkeestä vietiin poliisin mukaan puhelimia, käteistä rahaa sekä salkku. Ryöstösaalis oli tutkinnanjohtaja Jari Riialin mukaan joitakin tuhansia euroja.

Tekijöiksi epäillään kahta noin 18–20-vuotiasta ulkomaalaistaustaista miestä. Molemmat miehet olivat noin 170 senttiä pitkiä ja hoikkia. Miesten päässä oli pipot, ja ainakin toisella oli kasvojen suojana huivi. Toinen epäillyistä oli pukeutunut tummansiniseen toppatakkiin.

Poliisi pyytää havaintoja teosta tai mahdollisesti epäilyttävistä ajoneuvoista tapahtumapaikan läheisyydessä sekä tietoja tuntomerkkeihin sopivista miehistä numeroon 050?349?9187.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Jyväskylän yliopistolla aavistuksen Itä-Suomen yliopistoa väljempi maskilinjaus – perjantaina saattaa tulla uusi ohjeistus

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.