Mikkelin Tuppuralan alakoulun tulipalo saatiin rajattua illan aikana

Tuppuralan alakoulu Mikkelissä kärsi merkittävistä vaurioista tulipalossa keskiviikkoiltana. Pelastuslaitoksen tietojen mukaan henkilövahinkoja ei kuitenkaan sattunut.

– Rakennuksesta ei ole jouduttu evakuoimaan ihmisiä, sanoi päivystävä palomestari Ville Tuovinen illalla.

Pelastuslaitos kertoi illalla kymmenen jälkeen, että palo saatiin lopulta rajattua rakennuksen keskiosaan. Rakennuksen reunimmaiset siivet säästyivät näin ollen merkittävimmiltä palovahingoilta.

Joka tapauksessa vahingot tulipalosta kohoavat merkittäviksi.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello puoli kahdeksalta keskiviikkona illalla. Hälytyksen teki sivullinen ilmoittaja. Tuovinen arvio hieman ennen iltayhdeksää, että sammutustyöt jatkuvan koko yön.

Pelastuslaitos pyytää välttämään liikennöintiä koulun lähellä, koska palosta aiheutuu runsasta savua ja pelastusajoneuvot tarvitsevat tilaa päästäkseen liikkumaan. Paikalla on poliisi, joka ohjaa liikennettä.

Asukkaita kehotettiin myös sulkemaan ikkunat, ovet ja ilmanvaihto runsaan savunmuodostuksen takia. Sammutustöistä johtuen Mikkelin kaupungin vesijohtoverkostossa voi aiheutua paineenvaihteluita.

Tuppuralan koulu on Mikkelin kaupungin ala-asteen koulu, jossa on oppilaita noin 180. Koulu sijaitsee Saimaan rannan tuntumassa noin kahden kilometrin päässä Mikkelin keskustasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.