Millainen uudesta satamasta? Kerro ideasi.

Millainen Jyväskylän uuden satama-alueen pitäisi olla? Mitä palveluita satama kaipaa? Jyväskylän kaupunki on aloittanut ideointikampanjan, jossa kerätään kaupungin asukkailta ja yrityksiltä vastauksia näihin kysymyksiin.

Ideoita haetaan Jyväsjärven ja Satamakadun väliin jäävän satama-alueen sekä Satama-aukiolta Paviljongin aukiolle tulevan siltakannen kehittämiseksi. Aikaa ideointiin on 21.5. saakka.

Tavoitteena on luoda satama-alueesta toiminnallinen ja monikäyttöinen kaupunkitila, jossa asukkaat viihtyvät ja, joka vetää matkailijoita puoleensa ympäri vuoden. Kaupunki on sitoutunut hyödyntämään ideointijakson satoa sataman kehittämisprosessin eri vaiheissa. Samanlaista asukaslähtöistä ja osallistavaa työtapaa on käytetty aikaisemmin Kankaan alueen ideoinnissa.

Omat ideasi voit kertoa tämän jutun kommenttikentässä ja KSML.fi:n Facebook-sivulla tai verkkosivulla http://hubjkl.fi/satama/.

Ideointijakson aikana kaupunkilaisten ajatuksia kerätään myös kauppakeskuksissa ja tapahtumissa.

Jo viime viikonloppuna järjestettiin Kierrättämö-tapahtumassa kaikille avoin ideointityöpaja. Työpajat jatkuvat tänään. Sataman tulevaisuutta kutsuvierastyöpajassa pohtii kulttuurivaikuttajia ja nuoria.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .