Ministeri Ohisalo vastaa päätoimittaja Mervolan esittämään kysymykseen – "Halusimme osoittaa kiitollisuutta"

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) selittää Twitterissä uudenvuodenaaton tviittinsä sisältöä. Ohisalo kertoi tiistaina menneensä naimisiin ja jakoi tunnustusta juhlapäivässään mukana olleille yrityksille ja ammattilaisille. Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola kirjoitti Huomioita-palstallaan, että häätviitti oli korostuneen kaupallinen ja kysyi, onko kyseessä kaupallinen sponsorointi.

Lue myös: Päätoimittaja Mervola: Miksi ministeri Ohisalo markkinoi hääasuja?
 

"Miksi ministeri mainitsee twiitissään suomalaisia yrittäjiä? Esim. siksi, että suomalainen työ ja yrittäjyys ansaitsevat kiitosta ja kunnioitusta", Ohisalo vastaa.

Päätoimittaja Mervola sanoi kirjoituksessaan, että mikäli "ministeri tekee sellaista kaupallista yhteistyötä, missä hän saa henkilökohtaista taloudellista etua esimerkiksi alempana häävaatteiden, meikkien ja kukkien hintana, niin kyseessä on suuri moraalinen ongelma".

Ohisalo kertoo vastauksessaan maksaneensa saamistaan palveluista.

"Halusimme osoittaa kiitollisuuttamme hyvästä yhteistyöstä kiireisen arjen keskellä & tietysti maksaa ammattilaisille", Ohisalo tviittaa.

Ministeri Ohisalo kertoi uudenvuodenaattona avioituneensa Miika Johanssonin kanssa. Johansson on töissä polttoaineiden tukkukauppaa harjoittavassa North European Trade -yhtiössä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Päätoimittaja Mervola: Miksi ministeri Ohisalo markkinoi hääasuja?

Maria Ohisalo meni naimisiin ja julkaisi kuvan Twitterissä – tekikö sisäministeri kaupallista yhteistyötä?