Minua paremmat ehdokkaat, tulkaa esiin!

Keskustan presidenttiehdokkaiden on tultava esiin, kirjoittaa Paavo Väyrynen blogissaan.

Väyrynen on huolissaan tiedotusvälineiden kirjoituksista, joiden mukaan keskusta hakee Väyrysen tilalle ketä tahansa muuta ehdokasta. Tällainen julkisuus vahingoittaa Väyrysen mukaan puoluetta ja heikentää mahdollisuuksia presidentinvaaleissa.

- Jos minua parempia ehdokkaita on tarjolla, heidän on tultava esiin ja ilmoittauduttava jäsenvaaliin, hän kirjoittaa.

Keskustan virallinen presidenttiehdokas on määrä valita puoluekokouksessa lokakuun lopussa. Väyrysen mielestä vaalityö on liian myöhäistä aloittaa marraskuussa.

Väyrynen kertookin aloittavansa kentän kiertämisen jo heinäkuun lopussa keskustan kunnallisjärjestöjen ja paikallisosastojen kanssa järjestettävissä puhetilaisuuksissa. Näissä tilaisuuksissa hän kertoo esiintyvänsä sekä puolueen kunniapuheenjohtajana että presidenttiehdokkaana.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Media: PS-nuoret hylkäsivät puoluejohdon vaatiman sääntömuutoksen

Jyväskylän kaupunki salaa valtaosan Alvan myyntiä selvittäneestä konsulttisopimuksesta – "Kaupunki tuntuu toimineen tosi kevyillä perusteilla", arvioi tutkija

Mänttä-Vilppulan kohutun lentokenttähankkeen sopimus herättää paljon kysymyksiä: "Ei tunnu olevan oikein päätä eikä häntää"

Kohu Mänttä-Vilppulan rakennushankkeesta ei näytä hätkäyttävän Tahkolla ja Luumäellä – "Ei ole ilmennyt mitään sellaista, mistä pitäisi olla huolestunut"

Kommentti: Repimisestä rakentamiseen

Kyyjärveläisen Ilpo Sääksjärven elämä on muuttumassa irtisanomisen seurauksena – "Olen miettinyt, millä tavalla työnantaja valitsee irtisanottavat"

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan Saarijärvellä – kuljettajaa ei löydetty

Yön uutiskooste: Oslossa ylipistosairaalan työntekijällä on todettu koronavirustartunta, Wall Streetilla heikoin viikko sitten vuoden 2008 finanssikriisin

Opettajankoulutukseen hakeville on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteinen soveltuvuuskoe – “Sukupuoli ei ole arviointikriteeri”

Ajatustyössä täytyy osata sanoa ei – keskitytkö oikeisiin asioihin?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.