Moni kadonnut löytyi kuolleena viime viikon lopulla

Aina kadonneen nopea löytyminen ei ole valtava helpotus ja iso ilo. Viime viikkojen löytymisuutisista muistettaneen ainakin kuusivuotiaan autistipojan, hillastajan ja thai-poimijan kohtalot. Kaikki kolme löydettiin kuolleina viime viikon lopulla.

Ensimmäisenä löydettiin thaimaalainen marjanpoimija Itä-Lapin Sallassa. Varusmiehet löysivät yli kaksi viikkoa kateissa olleen miehen torstaina kolmen kilometrin päästä paikasta, jossa hänet oli viimeksi nähty.

Samana päivänä Lapin ilmailuyhdistyksen Lentopelastusseuran lentokone löysi myös Sodankylässä lauantaina hillaan lähteneen miehen. Poliisin mukaan mies löytyi suolta kuolleena noin kilometrin päästä autoltaan.

Perjantaina iltapäivällä tiivis etsintäoperaatio sai surullisen lopun, kun Helsingissä kadonnut autistinen pikkupoika löytyi vedestä kuolleena. Kuusivuotias poika katosi Puotilassa pari päivää aiemmin.

Kuolleena on löytynyt myös kesäkuusta lähtien kateissa ollut 39-vuotias mies, kertoi Kainuun poliisilaitos. Poliisi epäilee, että hän on joutunut henkirikoksen uhriksi ja on ottanut tapauksen vuoksi kiinni kolme kuhmolaista miestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.