Moni kadonnut löytyi kuolleena viime viikon lopulla

Aina kadonneen nopea löytyminen ei ole valtava helpotus ja iso ilo. Viime viikkojen löytymisuutisista muistettaneen ainakin kuusivuotiaan autistipojan, hillastajan ja thai-poimijan kohtalot. Kaikki kolme löydettiin kuolleina viime viikon lopulla.

Ensimmäisenä löydettiin thaimaalainen marjanpoimija Itä-Lapin Sallassa. Varusmiehet löysivät yli kaksi viikkoa kateissa olleen miehen torstaina kolmen kilometrin päästä paikasta, jossa hänet oli viimeksi nähty.

Samana päivänä Lapin ilmailuyhdistyksen Lentopelastusseuran lentokone löysi myös Sodankylässä lauantaina hillaan lähteneen miehen. Poliisin mukaan mies löytyi suolta kuolleena noin kilometrin päästä autoltaan.

Perjantaina iltapäivällä tiivis etsintäoperaatio sai surullisen lopun, kun Helsingissä kadonnut autistinen pikkupoika löytyi vedestä kuolleena. Kuusivuotias poika katosi Puotilassa pari päivää aiemmin.

Kuolleena on löytynyt myös kesäkuusta lähtien kateissa ollut 39-vuotias mies, kertoi Kainuun poliisilaitos. Poliisi epäilee, että hän on joutunut henkirikoksen uhriksi ja on ottanut tapauksen vuoksi kiinni kolme kuhmolaista miestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Valvirassa pohditaan, pitäisikö esteettisille hoidoille laatia ohjeistus – nyt laki ei ota kantaa siihen, kuka saa ruiskuttaa täyteaineita ja tehdä vampyyrihoitoja

Jatkuvan koulutuksen eväät luodaan jo kotona

Raskas liikenne joutuu poliisin tehosyyniin tällä viikolla

Poliisi valvoo raskasta liikennettä tehostetusti koko maassa alkavalla viikolla – ajo- ja lepoaikojen noudattaminen valvonnan painopisteinä

Buddhalaisen luostarin avajaiset keräsivät väkeä Kuopion Syväinniemeen – päämunkille lahjaksi ruisleipää

John Smith -festivaali ei juuri poliisia työllistänyt – "Päästiin aika vähällä"

Viikon vanha luvaton nuotio sytytti maastopalon saaressa Jyväskylässä – "Nuotiopohja pitäisi aina olla kiviainesta, ettei kuumuus siirry maahan"

Saksiniekkoja saadaan tänä vuonna kohtalaisesti tai hyvin – Rapubiologi: "Suomalaiset syövät enemmän rapuja kuin kykenemme ravustamaan"

Eläinsuojelulain uudistusta edeltää vielä kiista sikaloista – ministeri haluaa vuosikausia valmistellun lain valmiiksi ensi vuonna

Suomessa EU-maiden viidenneksi kallein bensa tällä viikolla – näissä maissa automatkaajan kannattaa tankata

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.