Moottoripyörävaras jäi kiinni kaahattuaan humalassa

Mies tuomittiin ehdottomaan vankeuteen neljäksi kuukaudeksi.

Varastamallaan moottoripyörällä humalassa kaahannut mies on tuomittu neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. 35-vuotias mies sai tuomionsa kuudesta eri rikoksesta.

Huhtikuussa 2015 hän syyllistyi liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ajamalla Seppälässä eteensä liikennevaloihin pysähtyneen auton perään. Viime kesänä hän varasti moottoripyörän talon pihasta Keljonkankaalta ja vaihtoi pyörään rekisterikilvet. Mies jäi kiinni ajettuaan pyörällä 0,9 promillen humalassa ylinopeutta Muuramessa. Miehen kuljettaman pyörän nopeudeksi mitattiin Isolahdentiellä 146 km/h, kun tiellä oli 60 kilometrin nopeusrajoitus.

Miehen syytettiin myös ampuneen toista miestä parvekkeelta varsijousella, mutta oikeus hylkäsi syytteen, koska katsoi jääneen näyttämättä, että hän olisi ainakaan tietoisesti ampunut miestä kohti. Hän itse kertoi näyttäneensä jousella ampumista kaverilleen ja ampuneensa nimenomaisesti suuntaan, jossa ampumalinjalla ei ollut ketään. Tuomio tuli kuitenkin saman miehen pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta, kun hän löi tätä päähän ja puhui puukosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.