Mopoilija kuoli mystisessä onnettomuudessa

Polvijärveläinen kolmekymppinen mies löytyi kuolleena Kaavilta. Poliisi tutkii erikoista tapausta liikenneonnettomuutena.

Autoilija ilmoitti torstaina 8. toukokuuta myöhään pimeän aikaan, että Outokummuntiellä Kaavin Maarianvaarassa makaa tiellä mopoilija.

Hätäkeskus hälytti paikalle Kaavin ambulanssin ja Koillis-Savon poliisin partion.

Viranomaiset löysivät paikalta kuolleen miehen. Tutkinnassa selvisi, että vuonna 1976 syntynyt polvijärveläinen mies oli ajanut Outokummun suunnasta Maarianvaaran suuntaan.

Hän oli ilmeisesti törmännyt puutavararekan perään. Poliisi ei vielä tiedä, oliko rekka silloin paikallaan vai liikkeellä. Mopoilija oli kuollut saamiinsa vammoihin ilmeisesti heti.

Onnettomuus tapahtui suoralla tien osalla, jossa on hyvä näkyvyys molempiin suuntiin. Sillä paikalla oli illalla lastattu rekkaan puutavaraa.

Puutavararekka oli Nurmeksesta ja sitä kuljetti kokenut kuljettaja. Hän ei ollut huomannut lastauksen aikana eikä paikalta lähtiessään törmäystä eikä mopoilijaa.

Mopoilijalla oli kypärä päässään. Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen yhteydessä selvitetään, oliko mies selvinpäin vai humalassa.

Onnettomuutta tutkivat Koillis-Savon poliisi ja Pohjois-Savon liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.