Mopoilija kuoli mystisessä onnettomuudessa

Polvijärveläinen kolmekymppinen mies löytyi kuolleena Kaavilta. Poliisi tutkii erikoista tapausta liikenneonnettomuutena.

Autoilija ilmoitti torstaina 8. toukokuuta myöhään pimeän aikaan, että Outokummuntiellä Kaavin Maarianvaarassa makaa tiellä mopoilija.

Hätäkeskus hälytti paikalle Kaavin ambulanssin ja Koillis-Savon poliisin partion.

Viranomaiset löysivät paikalta kuolleen miehen. Tutkinnassa selvisi, että vuonna 1976 syntynyt polvijärveläinen mies oli ajanut Outokummun suunnasta Maarianvaaran suuntaan.

Hän oli ilmeisesti törmännyt puutavararekan perään. Poliisi ei vielä tiedä, oliko rekka silloin paikallaan vai liikkeellä. Mopoilija oli kuollut saamiinsa vammoihin ilmeisesti heti.

Onnettomuus tapahtui suoralla tien osalla, jossa on hyvä näkyvyys molempiin suuntiin. Sillä paikalla oli illalla lastattu rekkaan puutavaraa.

Puutavararekka oli Nurmeksesta ja sitä kuljetti kokenut kuljettaja. Hän ei ollut huomannut lastauksen aikana eikä paikalta lähtiessään törmäystä eikä mopoilijaa.

Mopoilijalla oli kypärä päässään. Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen yhteydessä selvitetään, oliko mies selvinpäin vai humalassa.

Onnettomuutta tutkivat Koillis-Savon poliisi ja Pohjois-Savon liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Vaalivalitusten kirjoa: Tarkistuslaskennassa paikkansa menettänyt vaatii uutta ääntenlaskentaa – 300 kilometriä Ranskassa äänestämään matkustanut suomalainen koki pettymyksen

Yön uutiskooste: Huumetynnyrijutun tuomio, Trump kritisoi Japania, Venezuelan presidentin väitetty salamurhayritys

Jyväskylään valmistuu syksyllä yksi uusi frisbeegolfrata ja toinenkin on kartoitusvaiheessa – nykyinen kapasiteetti on äärirajoilla edelleen kasvavan suosion takia

Tältä näyttää Jyväskylän Tuomiojärvellä sijaitseva Lehtisaari kolme vuotta tulipalon jälkeen – Katso tuoreet kuvat "kaupunkilaisten kesämökistä"

Seitsemän prosenttia homoaviopareista vihitty kirkollisesti – Tutkijat pitävät osuutta isona: "Jokainen vihkiminen vastoin ohjeistusta"

Oliko Jari Aarnio huumeita Suomeen järjestellyt Pasilan mies? Hovioikeus antaa tuomionsa tänään aamupäivällä

Osa naisista jättää kohdunkaulan syöpäseulonnat väliin Keski-Suomessa – "Nuoremmilla ikäluokilla ei ehkä ole samalla tavalla huolta omasta terveydestä"

Puhemies Vanhanen: Munuaiskasvainten syy oli syöpä, hoidettu leikkaamalla

Ilmastoministeri Mikkonen pitkän aikavälin tavoitteesta: Tärkeintä saada yhteisymmärrys 2050 tavoitteesta, 2030 joutuu odottamaan

Uusi hätäkeskusjärjestelmä kutsuu helikopterin paikalle aiempaa herkemmin – potilaita lääkärikopteri kohtaa harvemmin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.