Mopomiittiporukka haluaa muistaa Laukaassa menehtynyttä moottoripyöräilijää – järjestävät muistoajon syyskuun 1. päivä

Miittiporukka järjestää muistoajon Jyväskylästä Laukaaseen. Poliisin mukaan tutkinnassa ei ole selvinnyt mitään uutta tiedotettavaa.

Moottoripyöräilijä menehtyi moottoripyörän ja henkilöauton kolarissa lauantai-iltana Laukaan Leppävedellä. Menehtynyt moottoripyöräilijä oli Keski-Suomesta kotoisin oleva mies.

Facebookissa leviää juuri nyt Jyväskylän mopo/piikkimiitin järjestämä muistoajo. Tarkoituksena on ajaa 1. syyskuuta Jyväskylän Ajovarmalta onnettomuuspaikalle muistamaan menehtynyttä henkilöä.

Tapahtuman kuvauksessa lukee: "Pyydämme miittiläisiä ottamaan kynttilät mukaan ja käyttäytymään liikenteessä rauhallisesti, keulimiset letkassa ja ajelun aikana ehdottomasti kielletty!"

Onnettomuuden tutkinta jatkuu henkilöautoa kuljettaneen henkilön kuulemisella sekä ajoneuvojen tutkinnalla. Rikoskomisario Annukka Liukkosen mukaan autoilija on ulkopaikkakuntalainen.

Kolari tapahtui Jyväskyläntien ja Kuukanpääntien risteyksessä kello 20 jälkeen lauantai-iltana.

– Moottoripyörään törmännyttä henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Tutkinta ei ole eilisen jälkeen edennyt. Tässä vaiheessa ole muuta tiedotettavaa, kertoo Liukkonen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .