Muistatko vielä hänet? Mies hyppi nuorten naisten autojen alle

Täsmälleen kaksi vuotta sitten vietettiin Keskisuomalaisen toimituksessa jänniä hetkiä, kun KSML.tv:n ensimmäinen video julkaistiin 7.10.2013. kello 15.05.

Jännä oli ensimmäisen videon aihekin. Toimittaja Shahin Doagu ja kuvaaja Marko Kauko raportoivat omituisesta ilmiöstä, jonka kohteeksi useat autoilijat olivat joutuneet parkkipaikalla Jyväskylän Seppälässä. Mieshenkilö ilmeisesti ryntäili ja hyppi tahallaan pysäköintialueella peruuttavien autojen alle.

KSML.tv haastatteli jutussa jyväskyläläistä Sini Kinnusta, jonka auton alle mies oli rynnännyt peräti kahdesti noin kuukauden sisällä.

– Näin peilistä, että mies oli tuolla autojen välissä. Jäin ihan mielenkiinnosta seuraamaan, kun tunnistin, että se oli sama mies, johon olin jo törmännyt. Se tuli autojen välistä ja teki sellaisen teatraalisen loikkauksen autoni sivuun ikään kuin olisin taas ajanut sen päälle, Kinnunen kertoi toisesta kohtaamisestaan miehen kanssa.

Vastaavia tapauksia oli tiedossa ainakin yhdeksän, mutta miehen henkilöllisyys oli edelleen hämärän peitossa.

Kolmas ruutukasvo ensi viikolla

KSML.tv:n ruutukasvona alusta asti työskennellyt Doagu sanoo, että hänen on aina yhtä vaikea vastata kysymykseen ikimuistoisimmasta juttukeikasta tai aiheesta.

– Olen niin monta kertaa tullut keikalta haltioituneena ihmisistä, joita olen kohdannut, hän kuvailee.

Tv-toimittajan työssä Doagua kiehtovatkin erityisesti ihmiset ja heidän tarinansa.

– Koskettavat ihmistarinat sukeltavat suoraan sydämeen ja jäävät sinne. Niitä tulee mietittyä usein työpäivän jälkeenkin.

Tämän vuoden alussa KSML.tv:n toisena toimittajana aloitti Tarja Kovanen ja ensi viikolla remmiin liittyy Annika Rantanen. Kahden vuoden aikana juttuja ovat kuvanneet ja editoineet Marko Kauko, Sami Saarenpää ja Agata Anttonen.

900. video julkaistaan tänään

KSML.tv on kahdessa vuodessa vakiinnuttanut paikkansa KSML.fi-verkkopalvelun osana, ja sen videoita on katsottu reilusti yli kaksi miljoonaa kertaa. Tänään juhlapäivänä KSML.tv:ssä julkaistaan sen historian 900. video.

Päivittäisen yhden isomman juonnetun ja editoidun videojutun lisäksi lyhyempiä KSML.tv julkaisee uutisvideoita, haastatteluja, autovideoita ja esimerkiksi lukijoiden kuvaamia videoita kiinnostavista uutistapahtumista tai ilmiöistä.

KSML.tv:n kaikkien aikojen katsotuin video on toukokuussa julkaistu 16 sekunnin opetusvideo, jossa näytetään, kuinka Post-it-tarralapun saa pysymään seinässä kiinni. Se on tähän mennessä katsottu lähes 113 000 kertaa. Toisena tulee Sirpa Siikaluoman kuvaama lukijan video heinäkuun rankkasateessa tulvivasta Jyväskylän keskustasta. Sen on nähnyt lähes 30 000 katsojaa.

Keskimääräisenä viikkona KSML.tv:llä on kymmeniä tuhansia katsojia.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .