Multian leirintäalueelle löytyi uusi vetäjä läheltä

Kunta hankkii Sinervälle peruskeittiön yrittäjien käyttöön.

Multian Sinervän leirintäalueen uusi vetäjä on paikallinen yritys Kuljetus H & H Heinonen Oy. Yrittäjät Henri ja Hannes Heinonen ulkoistavat campingin ruoka- ja kahvilatoiminnan toiselle multialaisyritykselle.

Kunnanhallitus päätti tiistaina, että leirintäalue vuokrataan yritykselle huhtikuun alusta. Vuokrasopimus on voimassa viisi vuotta ja kaksi optiovuotta sekä jatkuu sen jälkeen toistaiseksi.

Kunta valmistelee alueen korjaustarpeista työsuunnitelman ja kustantaa kunnostustöitä varten materiaaleja. Remontista kantaa vastuun pääasiassa yritys. Ehostamista kaipaavat esimerkiksi hirsisauna, keittokatos, leikkipaikka, laavu, uimaranta ja vaunupaikat.

Leirintäalue on tunnettu kesäisin paitsi majoitus-, myös lounaspaikkana. Hallitus päätti, että kunta hankkii alueelle peruskeittiövälineet ja -laitteet. Keittokatoksen kunnostaminen on jo aloitettu, ja työt valmistuvat tämän kuun aikana.

– Kuuluisaa leirintäaluetta pyritään nyt jopa parantamaan kolmen paikallisen toimijan voimin: kunnan ja kahden yrityksen. Sovittuna on jo sekin, että alueella pidetään 28. toukokuuta kaikille avoin vierailu- ja tutustumistilaisuus, kunnanjohtaja Erkki Pyökkimies kertoo.

Kunnalla on ollut leirintäalueesta vuokrasopimus vuodesta 2004 paikallisen Multi-Motelli Ky:n kanssa. Yritys irtisanoi sopimuksen vuodenvaihteeseen.

Matkailukohteelle löytyi viime vuoden lopulla uusi vetäjä, mutta tämä ilmoitti tammikuussa, ettei voikaan vastaanottaa tehtävää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .