Murtovaras sammui rikospaikalle – Poliisi löysi mieheltä kääntöveitsen

Ravintoloitsija Ari Tirronen koki keskiviikkoaamuna Jyväskylässä elämänsä yllätyksen mennessään ravintolaansa aamukahdeksalta. Hän löysi murtovarkaan liikkeestään. Varas oli sammunut nurkkapöytään ja heräsi vasta poliisin herättelyn jälkeen

– Tulin keskiviikkoaamuna ravintolaan laittamaan paikkoja kuntoon. Laitoin valot päälle ja ajattelin laittaa musiikin soimaan, kun huomasin, että kassakone oli nurin niskoin ja lattialla tavaraa.

– Kävelin eteenpäin ja näin kulmapöydässä nukkuvan miehen. Pöydällä oli pari muovikassia ja yksi viinalasi. Kaveri jäi nukkumaan kun hiivin ulos soittamaan poliisille. Poliisi tuli, kuvasi kaikessa rauhassa kaveria, joka vaan jatkoi uniaan. Vasta poliisin herättelyn jälkeen mies virkosi, Baratsh-ravintolan omistaja Ari Tirronen kertoo.

Turvakameran kuva kertoo, että mies oli murtautunut ravintolaan alakerran oven kautta noin kello 4. Kuva kertoo myös, että mies sammui noin 6.30.

– Eli vain puolitoista tuntia ennen kuin tulin. Asia on hieman huvittava, mutta minua ei kyllä naurata, sillä poliisi löysi kaverilta kääntöveitsen. Mitä olisi tapahtunut, jos kaveri olisi ollut hereillä, kun tulin, Tirronen miettii.

Noin 35-vuotias mies on poliisille entuudestaan tuttu.

Baratsh-ravintolan osalta vahingot jäivät varsin vähäisiksi. Rikki väännetty kassalaatikko maksaa noin 190 euroa. Ravintola on ollut auki melkein normaalisti tapahtuneen jälkeen.

Baratsh on thaimaalainen ravintola Jyväskylän keskustassa, Yliopistonkadun ja Väinönkadun kulmauksessa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .