Muuratsalossa veden varaan joutuneen ihmisen etsintä jatkuu – Poliisi: "Huonoltahan tilanne näyttää"

Poliisi jatkaa edelleen ihmisen etsintää vedestä Muuratsalossa. Etsintä alkoi keskiviikkoaamuna, kun Kätkytsaaren edustalla ajelehti Silver Fox -moottorivene, jonka omistaja on kateissa.

– Eilen miestä etsittiin pitkin päivää viranomaisvoimin sekä muun muassa viistokaikuluotaimella. Etsinnät jatkuvat tänään järvipelastajien, poliisin ja palokunnan toimesta, kertoo rikoskomisario Markku Latvala Sisä-Suomen poliisista.

Latvalan mukaan on hankala arvioida, milloin ja missä kohdalla moottoriveneen omistaja on joutunu veden varaan. Tuuli on voinut kuljettaa pitkän matkan niin venettä kuin kadonnutta miestä.

– Moottorivene on täysin ehjä, joten kuljettaja todennäköisesti ei ole törmännyt mihinkään vesillä liikkumisen aikana, Latvala sanoo.

Poliisi pyytää havaintoja veneen omistajasta, joka on vuonna 1950 syntynyt mies. Hän on noin 175 senttiä pitkä ja harmaahiuksinen. Miehellä on mahdollisesti yllään sininen Volvon takki.

Miehen epäillään lähteneen vesille keskiviikkoaamuna aikaisintaan 4.30 Muuratsalon pohjoispuolelta, vene havaittiin tyhjillään kello 9.00 aikaan.

– Moni varmasti ymmärtää, jos ihminen on ollut yli vuorokauden veden varassa, niin huonoltahan tilanne näyttää, Latvala sanoo.

Poliisi pyytää havaintoja miehen ja veneen liikkeistä aamun aikana. Havainnot pyydetään ilmoittamaan numeroon 0295 414 985.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .