Vuosi vaihtui vailla isoja vahinkoja: "Minun muistini mukaan yksi rauhallisimmista"

Uuden vuoden vaihtumista vietettiin Jyväskylässä ja Keski-Suomessa maltillisesti. Pelastuslaitokselle tuli yön aikana muutamia ilmoituksia pienistä tulipaloista ja tieliikenneonnettomuuksista, mutta mitään vakavaa ei sattunut, palomestari Pentti Partanen kertoi uudenvuodenpäivän aamuna.

Aattoiltana ennen puolta yötä pelastuslaitosta työllistivät savuavat roska-astiat. Palojen epäillään syttyneen ilotulitteista.

– Minun muistini mukaan yksi rauhallisimmista uusistavuosista, Partanen veti yön tapahtumia yhteen.

Roska-astioita paloi Jyväskylässä Säynätsalossa Parviaisentiellä, Kuokkalassa Muurarintiellä ja Kangaslammella Taimistontiellä. Myös poliisi on käynyt yön aikana paikalla Parviaisentiellä, jossa oli syttynyt iso, maahan upotettu hyötyjätekeräysastia.

Pelastuslaitos sai lisäksi ilmoituksen palohälytyksestä Yliopistonkadulla, joka osoittautui vialliseksi palovaroittimeksi sekä ojaan ajetusta autosta Tikkakoskella. Tikkakoskella katolleen olevan auton läheisyydestä ei tavattu ketään ja poliisi tutkii asiaa.

Savusaunassa kärähti

Jämsässä kärähti savusauna puolen yön aikaan, mutta saunojat saivat palon sammutettua päällisin puolin. Pelastuslaitos hoiti varmistuksen sekä sammutti myös yhden roskispalon yön aikana.

Tieliikenneonnettomuuksia Jämsässä sattui yksi, kun auto ja lyhtypylväs kohtasivat Seppolantiellä. Poliisin mukaan autolla oli ollut huomattavasti ylinopeutta ja tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Asialla oli vuonna 1985 syntynyt mies.

Rauhallista oli näin ollen myös Jämsässä, pelastuslaitokselta todettiin aamulla.

Sen sijaan ensihoitopuolella tehtäviä on ollut ja myös poliisilla on riittänyt tehtäviä yön aikana.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .