Myöhästyneet laivat ja lennot aiheuttivat taksipulan

Eilinen myrsky on aiheuttanut taksipulan pääkaupunkiseudulla. Kaikki liikenevät autot ohjattiin lentokentälle ja satamiin, jotta myöhästyneillä lennoilla ja laivoilla saapuneet pääsisivät kotiin.

Taksijonot kasvoivat huimiksi, kun paljon matkustajia saapui epätavalliseen aikaan, jolloin ei ole juurikaan julkista liikennettä. Pitkän matkan tehneiden hermoja koeteltiin, mutta suurilta järjestyshäiriöiltä vältyttiin.

Helsingin taksin mukaan autot riittivät vilkkaasta yöstä huolimatta. Muualla pääkaupunkiseudulla liikennöivä Lähitaksi kertoo lopettaneensa ennakkovarausten vastaanoton aamuyöllä. Lisäksi aiemmin tehtyjä varauksia jäi ajamatta, ja osa niistä tuli pahasti myöhässä.

Lentokentällä matkustajat joutuivat odottamaan myös tavaroitaan, koska niiden purku sujui normaalia hitaammin.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Metsästäjä losautti Päijänteeseen pudonnutta sorsaa veneestä – ei olisi kannattanut

Ruokalähetti voi joutua yrittäjäksi vasten tahtoaan – työministeri lupaa alustatyöntekijöille aiempaa paremmat oikeudet

Hävittäjät uusitaan, mutta pitääkö myös Hawkit päivittää? – Loikka harjoituskoneista uusiin hävittäjiin on pitkä

Jyväskylän AaltoAlvarin vastasauna on ollut kuukausia poissa käytöstä, eikä avaamisajankohdasta ole tietoa – Saunaseura huolestunut tilanteesta

Jorman tilaaman otsalampun laturi räjähti: "Se oli jumalaton pamaus" – Julkinen keskustelu turvallisuudesta sai pelastustoimen aloittamaan akkupalojen tilastoinnin

Todistusvalinnasta tulee pääväylä korkeakouluun ensi keväänä – Yliopistot julkaisivat tiedot aloituspaikkojen osuudesta jo kesällä 2018, milloin tulevat ammattikorkeakoulujen tiedot?

Lännen media: Vain kolmasosa suomalaisista tietää, kuka on eduskunnan puhemies

Laukaalaisvanhemmille kavallustuomiot rahojen "lainaamisesta" lasten tileiltä

Yön uutiskooste: Barcelonassa mellakoitiin, Brexitistä äänestys, naisten asema Suomen pörssiyhtiöissä parantunut

Uutinen Nikolai Bobrikovin murhasta levisi nopeammin Meksikoon kuin Mikkeliin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.