Näin Huawei-kohu on vaikuttanut puhelimen käyttöön Jyväskylässä

Kuvat: Marko Kauko

 

Aleksi Kuntsi:

"Käytän Huawein Honor 6T -puhelinta, enkä ollut kuullut, ettei siihen saisi välttämättä enää uusia päivityksiä. Tähän asti puhelin on toiminut hyvin. Älypuhelimessani pitää olla paljon muistia kuvia, musiikin kuuntelua sekä sosiaalisen median palveluja varten."

 

Leena

"Läppärini modeemitikku on Huaweilta. Nyt jännittää, tuleeko siihen päivityksiä ja toimiiko se moitteetta. Nythän on puhuttu pääasiassa Huawein puhelimista. MS-tautini takia käytän Doron näppäinpuhelinta, joka soveltuu paremmin käsieni motoriikkaan."

 

Tapani Vänttinen

"Olen soittanut aina Nokian matkapuhelimilla, koska ne ovat tuttuja ja turvallisia. Älypuhelimestani selaan nettiä ja käytän WhatsAppia. Vaikka Huawei-kohulla ei ole minulle merkitystä, ostan seuraavaksi Samsungin puhelimen. Nehän ovat menestyneet testeissä."

 

Sanna Hella

"Asiakkaat eivät ole kyselleet Huawein puhelinten tietoturvapäivityksistä tai muustakaan kohuun liittyvästä. Me kerromme asiakkaille, että toistaiseksi mikään ei muutu. Eniten meillä myydään halvempia älypuhelimia. Esimerkiksi Doro on suosittu merkki."

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .