Näitä ohjelmia suomalaiset eivät halua katsoa televisiosta: "Ruokaohjelmat on niin nähty"

Keskisuomalaiset televisionkatsojat tietävät, millaisia ohjelmia pitäisi olla vähemmän. Keskisuomalaisen lukijaraadin kyselyssä tosi-tv-ohjelmat, hömppä ja uusinnat saivat varsin yksiselitteisen tuomion. Palautteesta valtaosa koski näitä kolmea asiaa.

Kysyttäessä, millaisia ohjelmia pitäisi olla vähemmän, kuraa saivat ennen kaikkea kokki- ja ruokaohjelmat: "Ruoka- ja selviytymisohjelmat on niin nähty", kirjoitti yksikin vastaaja.

Toisella vastaajalla oli kuitenkin kritiikistä huolimatta myös kehitysidea: "Aika hyvän tosi-tv-ohjelman saisi sellaisista riitaisista pariskunnista, jotka ovat juuri eronneet. Ne kun pistäisi saman katon alle ja sinne kolmansia pyöriä ja muita houkutuksia..."

Enemmistö keskisuomalaisista näyttäisi muutoinkin olevan tyytymättömiä televisiokanavien nykytarjontaan. Lukijaraatikyselyssä vain alle 40-vuotiaat näyttäisivät olevan tyytyväisempiä kuin tyytymättömiä tv-tarjontaan. Kaikissa muissa ikäluokissa tyytymättömyys on suurempaa. Tyytymättömin on ikäluokka +60 vuotta.

Kyselyssä vastauksia saatiin 463. Vastaajista 319 oli Jyväskylästä, loput maakunnasta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .